:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
dj_FoRzA
*Asİ-yÜrEk* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Arkadaşlar bu akşamki sohbetimiz duygusuzun tarihine geçmeli hakzsımıyım.

HAklIsıN HaKJLısInBig GrinBig Grin
Ara
günahkeçisi
*Asİ-yÜrEk* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Arkadaşlar bu akşamki sohbetimiz duygusuzun tarihine geçmeli hakzsımıyım.

bu konuda katılıorum sana Big Grin
Ara
duyqushh
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok bebegm ben meyweli su içmiştim en son Big GrinBig Grin onuda baba werdi içinde hiç bi katkı maddesi yoktur o werdigi için Big GrinBig Grin

oy oy kıyamam du bnde bi bardak süt qetireyim sana Big Grin forza uyuzcumm snde bir bardak süt istermisin yatmadan önce eii qeLir Big Grin
Ara
dj_FoRzA
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oy oy kıyamam du bnde bi bardak süt qetireyim sana Big Grin forza uyuzcumm snde bir bardak süt istermisin yatmadan önce eii qeLir Big Grin

SAol KUzuM seniNLE KONUSMAk SATen İLAç gibi deliOı BanaBig Grin
Ara
günahkeçisi
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oy oy kıyamam du bnde bi bardak süt qetireyim sana Big Grin forza uyuzcumm snde bir bardak süt istermisin yatmadan önce eii qeLir Big Grin

tamam sütler senden balı benden Big Grin bardakları gtürmeside forzadan olsun Big Grin
Ara
dj_FoRzA
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam sütler senden balı benden Big Grin bardakları gtürmeside forzadan olsun Big Grin

BULAsıqıda YIKArım SoruNdeğiLBig Grin
Ara
*Asİ-yÜrEk*
Olmaz bulaşık işi benim.
Ara
günahkeçisi
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BULAsıqıda YIKArım SoruNdeğiLBig Grin

yerleştirmsinide muhalefet yapar ozaman Big Grin ben kurularım Big GrinBig Grin
Ara
duyqushh
tamam kabuL ama :S qaLiba bnm uykum qeLdiii Sad Sad
Ara
günahkeçisi
*Asİ-yÜrEk* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Olmaz bulaşık işi benim.

tamam oda senden olsun Big Grin herkese görew dagıtıldı galibaBig Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 591 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 12:58 AM