*Asİ-yÜrEk* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Arkadaşlar bu akşamki sohbetimiz duygusuzun tarihine geçmeli hakzsımıyım.
HAklIsıN HaKJLısIn
Canı Sıkılanlar
|
*Asİ-yÜrEk* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Arkadaşlar bu akşamki sohbetimiz duygusuzun tarihine geçmeli hakzsımıyım. HAklIsıN HaKJLısIn
10-28-2008, Saat: 08:26 AM <
*Asİ-yÜrEk* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Arkadaşlar bu akşamki sohbetimiz duygusuzun tarihine geçmeli hakzsımıyım. bu konuda katılıorum sana günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok bebegm ben meyweli su içmiştim en son onuda baba werdi içinde hiç bi katkı maddesi yoktur o werdigi için oy oy kıyamam du bnde bi bardak süt qetireyim sana forza uyuzcumm snde bir bardak süt istermisin yatmadan önce eii qeLir duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oy oy kıyamam du bnde bi bardak süt qetireyim sana forza uyuzcumm snde bir bardak süt istermisin yatmadan önce eii qeLir SAol KUzuM seniNLE KONUSMAk SATen İLAç gibi deliOı Bana
10-28-2008, Saat: 08:27 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oy oy kıyamam du bnde bi bardak süt qetireyim sana forza uyuzcumm snde bir bardak süt istermisin yatmadan önce eii qeLir tamam sütler senden balı benden bardakları gtürmeside forzadan olsun günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam sütler senden balı benden bardakları gtürmeside forzadan olsun BULAsıqıda YIKArım SoruNdeğiL
10-28-2008, Saat: 08:29 AM <
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BULAsıqıda YIKArım SoruNdeğiL yerleştirmsinide muhalefet yapar ozaman ben kurularım
10-28-2008, Saat: 08:30 AM <
*Asİ-yÜrEk* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Olmaz bulaşık işi benim. tamam oda senden olsun herkese görew dagıtıldı galiba |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|