dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Eimm sILAm sen NAssIN
ben de iyiyim ne o beğenemedin mi sultan nerde diyosun
Canı Sıkılanlar
|
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Eimm sILAm sen NAssIN ben de iyiyim ne o beğenemedin mi sultan nerde diyosun
10-28-2008, Saat: 08:39 AM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oyh bitanecik kaydişkom napıyosn ağrıadı diz heralde senin gelmeni bekliodum ablacım agrıdı ama bişey olmaz yarın oglene kadr yatarım doktorada hep yattım yine agrıdı derim duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:idare ediozz işte sn naslsn ablacım aynen güzelim idare ediyorm ben de günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senin gelmeni bekliodum ablacım agrıdı ama bişey olmaz yarın oglene kadr yatarım doktorada hep yattım yine agrıdı derim hii uslu çocuk ol ararım doktoru sölerim cısss yapar sana sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben de iyiyim ne o beğenemedin mi sultan nerde diyosun SuLTan YAnInda NE Ki KuuzMN dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SuLTan YAnInda NE Ki KuuzMN he o bakımdan dedin sen
10-28-2008, Saat: 08:41 AM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hii uslu çocuk ol ararım doktoru sölerim cısss yapar sana söyle ben cısstan korkmuorum ki hem doktor ne anlar mhabbetten dizimi güzel yönden agrıtmaktan günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:söyle ben cısstan korkmuorum ki hem doktor ne anlar mhabbetten dizimi güzel yönden agrıtmaktan bak seeennnn
10-28-2008, Saat: 08:43 AM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bak seeennnn hemen benim ablam war hangii cısss beni korkutacakmış şaşarımm |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|