günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hemen benim ablam war hangii cısss beni korkutacakmış şaşarımm
he ben yeterince korkutuyorum yani başka ne korkutabilir ki seni öle mi
Canı Sıkılanlar
|
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hemen benim ablam war hangii cısss beni korkutacakmış şaşarımm he ben yeterince korkutuyorum yani başka ne korkutabilir ki seni öle mi
10-28-2008, Saat: 08:45 AM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:he ben yeterince korkutuyorum yani başka ne korkutabilir ki seni öle mi yok ablacım sen beni korkucaksın yaa o bakımdan şapmıştım
10-28-2008, Saat: 08:46 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hemen papucumu dama attınız yhaaa hıhh muhalefetim sen sustun dama atılmadı pabucun merk etme duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hemen papucumu dama attınız yhaaa hıhh SEn UyUmuYo MuYdIn
10-28-2008, Saat: 08:48 AM <
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SEn UyUmuYo MuYdIn benden ninniyi duyunca uykusu kaçtı onun günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok ablacım sen beni korkucaksın yaa o bakımdan şapmıştım ehehe anladım bebeğim neys ben çıkıyım da gençler rahat rahat muhabbet edinsiz dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SEn UyUmuYo MuYdIn çokmu istion qitmemi sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ehehe anladım bebeğim ablam qitme yha
10-28-2008, Saat: 08:49 AM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ehehe anladım bebeğim o nası laftı öyle niye çkıosun ki hemen hem sen benden bile geçnsin |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|