yok senn o gzl esprilerinden mahrum olarak nasıl uyuyabilirdim ben şimdi bekliorum patlatcan az sona sen
:d
:d
|
Her telden ordan burdan
|
|
yok senn o gzl esprilerinden mahrum olarak nasıl uyuyabilirdim ben şimdi bekliorum patlatcan az sona sen
:d![]()
yafs ben ewe gidicek:'(
herkese ii akşamlr kesin sohbeti yrn dewam ederis MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:amin muratcım amin senide amin cümlemizi bağışlasın demi banane kendi bilir ben sadece çözün sunmaya çalışmıştım
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yafs ben ewe gidicek:'( sanada ii geceler asyacım ya senide ağlarken gördüm ya şimdi deliksiz bi uyku çekerim ha
cilghin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok senn o gzl esprilerinden mahrum olarak nasıl uyuyabilirdim ben şimdi bekliorum patlatcan az sona sen hiç bir yere ayrılmayın pür dikkat izleyin reklamlardan sonra bomda patlayacak gidenin sıkarım topuklarına ona göre
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çösümünü kendine sakla olmaz saklayamam saklayacak sandığım yok
Gulguzeliii Adlı Kullanıcıdan Alıntı:herkese selam ben geldım nasılsınızz... sanada selam olsun patlamaya hazır saatli bomba gibiyiz sen nasılsın belkis
10-26-2007, Saat: 09:41 PM <
h.g bende geldim ben iyi sayılırım galiba sizleri sormalı iyi akşamlar duygusuz
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|