amin kardeşim amin
özcanım benim
özcanım benim
biriciğim ve BeN
|
02-22-2007, Saat: 02:15 PM <
Allah Ayırmasın Çok Yakışmışsınız İnşallah Bir Ömür Boyu Mutlu Olursunuz
CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:amin kardeşim amin özcanım benim asılma olm özcanım fln yenge yanlış anlıjack kızacak
02-22-2007, Saat: 03:01 PM <
PunisheR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:asılma olm özcanım fln yenge yanlış anlıjack kızacak ne bu ya herkez aynı bayat numarayı yapıo uzaktan bakınca başka birşeye mi benziom töbe töbe
02-22-2007, Saat: 03:02 PM <
crazy-girl50 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah Ayırmasın Çok Yakışmışsınız İnşallah Bir Ömür Boyu Mutlu Olursunuz çok teşkler çılgın kız inş bizde öle düşünüos
ayyy çok tatlıı çıkmışınısss yaaa Allah ayırmasınnn....askummmm geldii aklımaaa:'(....askumuuu ösledimm bennn yaaa göremiorummm hiççç:'(:'(:'(
CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne bu ya herkez aynı bayat numarayı yapıo uzaktan bakınca başka birşeye mi benziom töbe töbe tamam lam herkes ayni lafı sölüosa susuom ben öyleyse neye benzediğin konusunda YORUM YOK Hea bu arada,çılgın kız tanışma ve selamlaşma bölümümüz burası değil
02-22-2007, Saat: 08:41 PM <
PunisheR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sülo çok şirin çıkmışsın lem yenge de güsel çıkmışAMİN ARKADAŞIM... TŞKLERR BU ARADAA
02-22-2007, Saat: 08:58 PM <
crazy-girl50 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah Ayırmasın Çok Yakışmışsınız İnşallah Bir Ömür Boyu Mutlu Olursunuzamin canım saolll.........sende ömür boyu mutlu ol inşş... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|