Eller yansın Eller Kansınn.
Eller Baksın Gözleriinee
Haketmedin Bu Sevqimi
Yolun Acık olsun Bensizliqe.
Eller Baksın Gözleriinee
Haketmedin Bu Sevqimi
Yolun Acık olsun Bensizliqe.
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
04-23-2008, Saat: 09:25 AM <
Eller yansın Eller Kansınn.
Eller Baksın Gözleriinee Haketmedin Bu Sevqimi Yolun Acık olsun Bensizliqe.
04-23-2008, Saat: 09:37 AM <
ßu karanlık sokakLar
Benden s0rulur ßenden Yanımda Yalnızlıklar Birde Hayalimde Sen Herqün Böyleyim i$te. Ben Mahkum a$k kelepçe qÖzya$LarIm Dinmez İnan Sen Bana dÖnmedikce.
04-23-2008, Saat: 09:45 AM <
Zalimler oturmuş gönül tahtına
Sevdadan bize yer kalmamış emmi Dost hançer saplamış dostun sırtına Dünyada bize yer kalmammış emmi Yiğitler kul olmuş namertler sultan Mazlumlar av olmuş zalimler sırtlan Gönüller kör olmuş nefretten hırstan Dünyada bize yer kalmammış emmi Yok yok yeri yok emmi İyinin dünyada yeri yok emmi Dost elinden kurşun değmiş yaraya Gurbet girmiş sevda ile araya Gel gömelim insanlığı toprağa Dünyada bize yer kalmammış emmi Yiğitler kul olmuş namertler sultan Mazlumlar av olmuş zalimler sırtlan Gönüller kör olmuş nefretten hırstan Dünyada bize yer kalmammış emmi Yok yok yeri yok emmi İyinin dünyada yeri yok emmi
şuan şarkı dinlemiorum sabahları müzikle aram yok dinlemediğim şarkıdan birkaç cümle yazsam olmazmı
04-23-2008, Saat: 09:58 AM <
Acilar kederler hep beni bulmus
Yaniyor yüregim gelde aglama Bir sevda yüzünden yanmis kavrulmus Yaniyor yüregim gelde aglama Bütün dertler yardan sermaye kalmis Bakislari sahte ruhu yilanmis Yalan sözleride nasil kandirmis Yaniyor yüregim gelde aglama Aglama aglama gelde aglama Yaniyor yüregim gelde aglama
yedi sen gurbet gezdim Simit Gazeteler sattım gün geldi aç susuz yattım derdin nedir sormuyorlar
Bu gece benim için yanarmı gözü onun?
Bakarmı başka gözlere? Düşünmeden ve bensiz üşümeden Dudakta iki kelamla yıktı gitti önce şoktayım ve sonra yüzünü görene kadar umutla kaplıyım döner diye.. Hayır! dönmedi.. Baktı fakat görmedi ya ben orda öldüm işte Onu hatırladım bugün Düşündüm adına kurulu hayallerimi Yaktım üzüldüm Ne çare şimdi dönse, unufak olmuşum biçareyim.. Mazi gözümün önüne gelir bazen ağlatır ve bazı güldürür Hasarı büyük olur, süründürür Bi kaç sözümüz varmış birbirimize Günlüklerime baktım gördüm Içimde bir çöküş, yanaklarımda aktı sevgin Nereye baksam ordasın Heba olur zaman, akar gider beraberinde gözümün yaşına bakmadan, akıl kaçar peşindeyim Ben hergün aynı haldeyim, yıkık dökük harabeyim Hayal peşindeyim.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 60,439 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,275 |
08-07-2015, Saat: 10:06 AM Son Yorum: Beyaz |
|
bugün duyduğunuz en güzel cümle nedir? | acemhe | 48 | 3,313 |
03-12-2012, Saat: 01:42 AM Son Yorum: history |