duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çıkıonuzmu yoksaa
da dıll
nan ne cabk anladınn
Canı Sıkılanlar
|
10-29-2008, Saat: 04:10 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çıkıonuzmu yoksaa da dıll nan ne cabk anladınn çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:da dıll baLım anLaşılmıcak qibi bişe değilkiii dimi bebişim
10-29-2008, Saat: 04:11 AM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:da dıll ordan bakılınca saf gibi mi duruorum ben kuzucuk çıkmılar bn onları yıldırım nkahıyla ewlendircem ama
10-29-2008, Saat: 04:11 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:baLım anLaşılmıcak qibi bişe değilkiii dimi bebişim aynen bebegim kendisin asıkya belli olmuo sanıodu galiba
10-29-2008, Saat: 04:12 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:baLım anLaşılmıcak qibi bişe değilkiii dimi bebişim ben anlayamadım ama :S yaa ark gıbı davranıodu en sonnda soledım zaten
10-29-2008, Saat: 04:12 AM <
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ordan bakılınca saf gibi mi duruorum ben kuzucuk ne bılımm kuzummm yyaaa ugur gelıpp bagırırmıs bna sımdık :S
10-29-2008, Saat: 04:13 AM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben anlayamadım ama :S yaa ark gıbı davranıodu en sonnda soledım zaten hep öyle oluo zaten hayatm :S:S böle işaretler tyapma boşa oda sen onu arkadaş gibi grüosun die sölememiştir
10-29-2008, Saat: 04:14 AM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne bılımm kuzummm yyaaa ugur gelip sana bagırcak öle mi :o: o nedenmiş
10-29-2008, Saat: 04:15 AM <
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hep öyle oluo zaten hayatm :S:S böle işaretler tyapma boşa oda sen onu arkadaş gibi grüosun die sölememiştir aynn ama bnde oda ark gozunle bakmıyomusuz burası guzel bnce |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|