Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Evlenıcek kız vardıda bızmı evlenmedık :
bal damliyor agzindan ya du topliyim
adem Fato olmaz su koyveriyor o
Gündüzcüler Bölümü
|
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Evlenıcek kız vardıda bızmı evlenmedık : bal damliyor agzindan ya du topliyim adem Fato olmaz su koyveriyor o gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: olur olur büyünce acele etme ercan abini örnek al benimi ornek alsin ne demek bu simdi :S bedduami ediyon cocuga canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bal damliyor agzindan ya du topliyim sen bence al o fatoyu bak şansını zorlama fazla gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen bence al o fatoyu bak şansını zorlama fazla ya birak seni alsak ondan iyisin be su koyveriyor dedik heralde gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: olur olur büyünce acele etme ercan abini örnek al Bız kız yok demedıkk kı yada sevgılı :yikildim::yikildim::yikildim: Evlenılecek kız yok dedım ..... ercan abıyı örnek alsam folsılım cıkar benı bekar bekar :yikildim::yikildim::yikildim: canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya birak seni alsak ondan iyisin be su koyveriyor dedik heralde:S bak senn karşılaştırıldığım bu fato inş. insan cinsinden bişidir Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bız kız yok demedıkk kı yada sevgılı :yikildim::yikildim::yikildim:sen beni örnek al ozaman :tey: gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı::S bak senn karşılaştırıldığım bu fato inş. insan cinsinden bişidir insan insan gerci bende gormedim ama oyleymis diye biliyorum benide kandirmadilarsa tabi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gececiler Bölümü | Leader | 4,225 | 96,404 |
05-07-2021, Saat: 11:56 PM Son Yorum: badelie |