Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Evlenıcek kız vardıda bızmı evlenmedık:
bal damliyor agzindan ya du topliyim

adem Fato olmaz su koyveriyor o

|
Gündüzcüler Bölümü
|
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Evlenıcek kız vardıda bızmı evlenmedık bal damliyor agzindan ya du topliyim ![]() ![]() ![]() adem Fato olmaz su koyveriyor o ![]() ![]()
gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: benimi ornek alsin ne demek bu simdi :S bedduami ediyon cocuga
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bal damliyor agzindan ya du topliyim sen bence al o fatoyu bak şansını zorlama fazla
gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen bence al o fatoyu bak şansını zorlama fazla ya birak seni alsak ondan iyisin be su koyveriyor dedik heralde ![]()
gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bız kız yok demedıkk kı yada sevgılı :yikildim::yikildim::yikildim: Evlenılecek kız yok dedım ..... ![]() ![]() ercan abıyı örnek alsam folsılım cıkar benı bekar bekar :yikildim::yikildim::yikildim:
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya birak seni alsak ondan iyisin be su koyveriyor dedik heralde:S bak senn karşılaştırıldığım bu fato inş. insan cinsinden bişidir
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bız kız yok demedıkk kı yada sevgılı :yikildim::yikildim::yikildim: sen beni örnek al ozaman ![]() :tey:
gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı::S bak senn karşılaştırıldığım bu fato inş. insan cinsinden bişidir insan insan gerci bende gormedim ama oyleymis diye biliyorum ![]() ![]() ![]() benide kandirmadilarsa tabi ![]()
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
| Gececiler Bölümü | Leader | 4,225 | 164,863 |
05-07-2021, Saat: 11:56 PM Son Yorum: badelie |
|