duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nie aramıza qirmek istemion hüseyin :S :S
dışlıyo bizi begenmiyo ondan
Canı Sıkılanlar
|
10-29-2008, Saat: 09:25 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nie aramıza qirmek istemion hüseyin :S :S dışlıyo bizi begenmiyo ondan
10-29-2008, Saat: 09:26 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nie aramıza qirmek istemion hüseyin :S :S Güzel güzel sohbet edin diye aranıza girip parazit yapmak bana yakışmaz. günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dışlıyo bizi begenmiyo ondan :yikildim: doğrudur ikimizdn başka sohbet eden yokki baLım yha
10-29-2008, Saat: 09:28 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: doğrudur ikimizdn başka sohbet eden yokki baLım yha dışlandık bebegm grdün mü tühh buarada cok kilolosunu ya formunu koruosun
10-29-2008, Saat: 09:28 AM <
*Asİ-yÜrEk* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hoşbuldum nasılsınız? iiyiz saol sen nasılsın günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: dışlandık bebegm grdün mü tühh bnmi kiloluyum yha kilo almak için ne kadar ugraştım biliomusun sen :yikildim: aldım şimdide bu kiloyu korumaya çalışıom
10-29-2008, Saat: 09:32 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bnmi kiloluyum yha kilo almak için ne kadar ugraştım biliomusun sen :yikildim: aldım şimdide bu kiloyu korumaya çalışıom ben sana bu kiloda kalma knusunda yardım edebilirm hayatım cok süper fizik hareketleri ögrendim doktorumdan ( doktrckta bayan cokta güsel oldugunu anladın sen ) hem senden parada almam günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben sana bu kiloda kalma knusunda yardım edebilirm hayatım cok süper fizik hareketleri ögrendim doktorumdan ( doktrckta bayan cokta güsel oldugunu anladın sen ) :yikildim:fizik hareketlerine berabermi çalışcaz
10-29-2008, Saat: 09:38 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim:fizik hareketlerine berabermi çalışcaz ben dizimi güçlendircem sende formunu kurcaksın olmazmı |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|