duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bnce oo çenen bi işe yaradıı olsn yha qıcık filansın ama sevdim sni
eet çenemi çok sewiorum zaten gıcıklıgım seni sewdigimden
Canı Sıkılanlar
|
10-29-2008, Saat: 10:34 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bnce oo çenen bi işe yaradıı olsn yha qıcık filansın ama sevdim sni eet çenemi çok sewiorum zaten gıcıklıgım seni sewdigimden
ALLahım yha :yikildim: emrem bnim bizim manyaq kızlar bu saate daha uyumamış ikidebir msj çekip duruolar bn onlara bi cvp yazıp qeliom tmm bebişim
10-29-2008, Saat: 10:40 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ALLahım yha :yikildim: emrem bnim bizim manyaq kızlar bu saate daha uyumamış ikidebir msj çekip duruolar bn onlara bi cvp yazıp qeliom tmm bebişim tamam hayatım ama cok bekletme beni yoksa bende mesj atarım sana he bendende selam sölye o kızlara
10-29-2008, Saat: 10:56 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:qeLdimm hoşgeldin hayatım attın m mesaj
bi değil birden fazla kişiye cvp yazmak zorunda kaldım
10-29-2008, Saat: 10:59 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bi değil birden fazla kişiye cvp yazmak zorunda kaldım bende atcam şimdi sna mesaj ama ne yazdıgımı kimse görmesin günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende atcam şimdi sna mesaj ama ne yazdıgımı kimse görmesin tmm baLım biz yine qizliden qizliden halledelim işlerimizi kimseler görmesin bizi
10-29-2008, Saat: 11:03 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmm baLım biz yine qizliden qizliden halledelim işlerimizi kimseler görmesin bizi zaten bi gün bi ykaalıcak biri bizi gizli işler yaparken ozaman ayıklıcaz pirincin taşını hangi bakkal bu neres kundaklancak falan die sorcaklar:d |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|