günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zaten bi gün bi ykaalıcak biri bizi gizli işler yaparken ozaman ayıklıcaz pirincin taşını hangi bakkal bu neres kundaklancak falan die sorcaklar:d
sonra ikimizde karakoLLuk oLcaz
Canı Sıkılanlar
|
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zaten bi gün bi ykaalıcak biri bizi gizli işler yaparken ozaman ayıklıcaz pirincin taşını hangi bakkal bu neres kundaklancak falan die sorcaklar:d sonra ikimizde karakoLLuk oLcaz
10-29-2008, Saat: 11:05 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kimseler görmesin diyince aklıma qRup 84 ün kimseLer qörmesin kimseLer biLmesin bnmLe yaşasın öLsün bu sevdaaa şarkısı qeLdi :yikildim: hey allam gece gece gelen sarkıya bak bizide gizli aşık sancaklar günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hey allam gece gece gelen sarkıya bak bizide gizli aşık sancaklar yok be biLen biLio ztn bizi boşVerr
10-29-2008, Saat: 11:09 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yok be biLen biLio ztn bizi boşVerr bencede bebegim hıh herkese cok trip atasım geldi günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bencede bebegim hıh herkese cok trip atasım geldi aman herkes şimdi kendi halinde eğleniodur aynı şuan bizim yaptıgımız qibi
10-29-2008, Saat: 11:12 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı: aman herkes şimdi kendi halinde eğleniodur aynı şuan bizim yaptıgımız qibi ben msnde tirp attım bi kaç kişye küfür etceklerdi az dha ama olsun yinede güzeldi günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben msnde tirp attım bi kaç kişye küfür etceklerdi az dha ama olsun yinede güzeldi bnim msn kapaLı vaLLa şuan kimsenin çenesini çekemem qece qece artık sabaha kadar susmazLar çünkü
10-29-2008, Saat: 11:19 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bnim msn kapaLı vaLLa şuan kimsenin çenesini çekemem qece qece artık sabaha kadar susmazLar çünkü bendede cogu kişi engelli ondan buraya yetişebiliorum çenesi düşükler yok zaten seninle ugrşmak yetioda artıo bile :d günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bendede cogu kişi engelli ondan buraya yetişebiliorum çenesi düşükler yok zaten seninle ugrşmak yetioda artıo bile :d hiçç seninle ugraşıorum filan deme emree bugün bn çok uysaLım kendi haLimdeyim :d
10-29-2008, Saat: 11:24 AM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hiçç seninle ugraşıorum filan deme emree bugün bn çok uysaLım kendi haLimdeyim :d senin en uysal halin bile insanı yorabilio sana laf yetiştirm die karnm acktı harcadıgım enerjiden dolayı |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|