:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
duyqushh
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zaten bi gün bi ykaalıcak biri bizi gizli işler yaparken Big Grin ozaman ayıklıcaz pirincin taşını Big Grin hangi bakkal bu neres kundaklancak falan die sorcaklarBig Grin:d

Big Grin sonra ikimizde karakoLLuk oLcaz Big Grin
Ara
günahkeçisi
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kimseler görmesin diyince aklıma qRup 84 ün kimseLer qörmesin kimseLer biLmesin bnmLe yaşasın öLsün bu sevdaaa Big Grin şarkısı qeLdi :yikildim:

Big GrinBig Grin hey allam gece gece gelen sarkıya bak Big GrinBig Grin bizide gizli aşık sancaklar Big Grin
Ara
duyqushh
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big GrinBig Grin hey allam gece gece gelen sarkıya bak Big GrinBig Grin bizide gizli aşık sancaklar Big Grin

Big GrinBig Grin yok be biLen biLio ztn bizi boşVerr Big Grin
Ara
günahkeçisi
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big GrinBig Grin yok be biLen biLio ztn bizi boşVerr Big Grin

Big GrinBig Grin bencede bebegim hıh herkese Big Grin cok trip atasım geldi Big GrinBig Grin
Ara
duyqushh
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big GrinBig Grin bencede bebegim hıh herkese Big Grin cok trip atasım geldi Big GrinBig Grin

Big GrinBig Grin aman herkes şimdi kendi halinde eğleniodur aynı şuan bizim yaptıgımız qibi Big Grin
Ara
günahkeçisi
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big GrinBig Grin aman herkes şimdi kendi halinde eğleniodur aynı şuan bizim yaptıgımız qibi Big Grin

ben msnde tirp attım bi kaç kişye küfür etceklerdi az dha Big GrinBig Grin ama olsun yinede güzeldi Big GrinBig Grin
Ara
duyqushh
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben msnde tirp attım bi kaç kişye küfür etceklerdi az dha Big GrinBig Grin ama olsun yinede güzeldi Big GrinBig Grin

bnim msn kapaLı vaLLa şuan kimsenin çenesini çekemem qece qece artık sabaha kadar susmazLar çünkü Big Grin
Ara
günahkeçisi
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bnim msn kapaLı vaLLa şuan kimsenin çenesini çekemem qece qece artık sabaha kadar susmazLar çünkü Big Grin

Big Grin bendede cogu kişi engelli ondan buraya yetişebiliorum Big GrinBig Grin çenesi düşükler yok Big Grin zaten seninle ugrşmak yetioda artıo bile Big Grin:d
Ara
duyqushh
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big Grin bendede cogu kişi engelli ondan buraya yetişebiliorum Big GrinBig Grin çenesi düşükler yok Big Grin zaten seninle ugrşmak yetioda artıo bile Big Grin:d

hiçç seninle ugraşıorum filan deme emree Big Grin bugün bn çok uysaLım kendi haLimdeyim Big Grin :d
Ara
günahkeçisi
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hiçç seninle ugraşıorum filan deme emree Big Grin bugün bn çok uysaLım kendi haLimdeyim Big Grin :d

senin en uysal halin bile insanı yorabilio sana laf yetiştirm die karnm acktı harcadıgım enerjiden dolayı Big Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 81 Ziyaretçi
  Tarih: 11-21-2024, 06:27 PM