:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
duyqushh
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senin en uysal halin bile insanı yorabilio sana laf yetiştirm die karnm acktı harcadıgım enerjiden dolayı Big Grin

qitt bişeler ye azcık kiloo aLLL Big Grin
Ara
günahkeçisi
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:qitt bişeler ye azcık kiloo aLLL Big Grin

Big Grin yemem benim sewgilimde beni böyle istio Tongue gerçi o benim istedigimi yapmadı bnde onun istedigini yapmayabilirim ama olsun kilo alırsam platine zarar gelirBig Grin
Ara
duyqushh
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big Grin yemem benim sewgilimde beni böyle istio Tongue gerçi o benim istedigimi yapmadı bnde onun istedigini yapmayabilirim ama olsun kilo alırsam platine zarar gelirBig Grin
sn ne istedinki sevqilinden Big Grin
Ara
günahkeçisi
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sn ne istedinki sevqilinden Big Grin

göbegindeki piercingi çkarmasını istedim ama yapmadı Big Grin bende onun istediklerini yapmıorum artık Big Grin
Ara
duyqushh
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:göbegindeki piercingi çkarmasını istedim ama yapmadı Big Grin bende onun istediklerini yapmıorum artık Big Grin

yorum yok Big Grin
Ara
günahkeçisi
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yorum yok Big Grin

senden isteseler sende yapmazdın deme ondan yorum yok diosun Big Grin
Ara
duyqushh
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senden isteseler sende yapmazdın deme ondan yorum yok diosun Big Grin

birincisi piercing taktırmayı hiç düşünmedim Big Grin ikinciside eğer sevqilimi qerçekten çok seviosam ve oda qerçkten onu çıkarmamı çok istiosa çıkartırdım neden olmasın Wink
Ara
günahkeçisi
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:birincisi piercing taktırmayı hiç düşünmedim Big Grin ikinciside eğer sevqilimi qerçekten çok seviosam ve oda qerçkten onu çıkarmamı çok istiosa çıkartırdım neden olmasın Wink

Big GrinBig Grin takmayı düşün ama gbegine deil Big Grin ikncisi o bendn istemişti ben çkarmamıştım oda o yüzden gıcıklık yapıo Big Grin kime çektiyse gıcıklık knusunda Big Grin
Ara
duyqushh
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big GrinBig Grin takmayı düşün ama gbegine deil Big Grin ikncisi o bendn istemişti ben çkarmamıştım oda o yüzden gıcıklık yapıo Big Grin kime çektiyse gıcıklık knusunda Big Grin

sendemi göbeğine taktırmıştın yoksa Big Grin
Ara
günahkeçisi
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sendemi göbeğine taktırmıştın yoksa Big Grin

hayır be benimki kaşımda Big Grin o hem kaşına hem gbegine yaptırdı gıcıklık olcak yaa Big Grin baska türlü yapamdı oda bunu denedi Big Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 82 Ziyaretçi
  Tarih: 11-21-2024, 06:04 PM