:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
duyqushh
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayır be benimki kaşımda Big Grin o hem kaşına hem gbegine yaptırdı gıcıklık olcak yaa Big Grin baska türlü yapamdı oda bunu denedi Big Grin

eii eii ALLah tamamına erdirsin Big Grin inş. çocukLarınız size benzemez bu konuda Big Grin
Ara
günahkeçisi
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eii eii ALLah tamamına erdirsin Big Grin inş. çocukLarınız size benzemez bu konuda Big Grin

bence özellikle bu knuda bize benzicekler Big Grin en belirgin ortak özellik yaa ondan Big Grin
Ara
duyqushh
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bence özellikle bu knuda bize benzicekler Big Grin en belirgin ortak özellik yaa ondan Big Grin

zamane qençLerii işte Big Grin
Ara
günahkeçisi
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zamane qençLerii işte Big Grin

sen yaslı mı kaldın yoksa yanımızda Big Grin Big Grin kıyamam teysecimm Big Grin buyur gel Big Grin
Ara
duyqushh
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen yaslı mı kaldın yoksa yanımızda Big Grin Big Grin kıyamam teysecimm Big Grin buyur gel Big Grin
yha yaşlı kaldım tabee sn bnden tam 3 yaş büyüksün Big Grin
Ara
günahkeçisi
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yha yaşlı kaldım tabee sn bnden tam 3 yaş büyüksün Big Grin

aman ne kadar büyügüm Big Grin ooo hiç sorma amca demen gerkeio bna Big Grin
Ara
duyqushh
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aman ne kadar büyügüm Big Grin ooo hiç sorma amca demen gerkeio bna Big Grin

yok bn sana dedecim diyim sende bana torun de Big Grin bi tane arkadaşım var öle ismi irfan 23 yaşında ( çok seviom onuda ) bn ona moruk dedecim diom oda bana hep torun dio Big Grin nbr torun Big GrinBig Grin
Ara
günahkeçisi
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok bn sana dedecim diyim sende bana torun de Big Grin bi tane arkadaşım var öle ismi irfan 23 yaşında ( çok seviom onuda ) bn ona moruk dedecim diom oda bana hep torun dio Big Grin nbr torun Big GrinBig Grin

bi tane deden warken ikinci bi dedeye ne gerek war Big Grin o yüzden amca olsam ii oclak galiba Big Grin
Ara
duyqushh
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bi tane deden warken ikinci bi dedeye ne gerek war Big Grin o yüzden amca olsam ii oclak galiba Big Grin

tamam amcacım hani sn bana çikolata vercektin Big Grin
Ara
günahkeçisi
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam amcacım hani sn bana çikolata vercektin Big Grin

çeneye daldık çikolatayı unuttuk yegenim Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin erdi gitti çikolata mdemde Big GrinBig Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 102 Ziyaretçi
  Tarih: 02-16-2025, 02:40 PM