Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hepınız sagolun kötuyum murat abı antremenda belımın ustune dustum agrıdan duramıyoru8m
geçmiş olsun kardeşim umarım tez zamanda düzelir
Her telden ordan burdan
|
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hepınız sagolun kötuyum murat abı antremenda belımın ustune dustum agrıdan duramıyoru8m geçmiş olsun kardeşim umarım tez zamanda düzelir adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayda sana ne olduki bu arada hoş geldinkalbim bi beden büyük geliyo... çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:geçmiş olsun benimde kasım yırtıldı idmanda sen buz tut orana tekrar geçmiş olsunsagol gökhan benım uzun suredır yenı yenı basladıgım antremanlara agır gelıyo antremanlar zorlama oluyo ondan sureklı agrı var : sanada gecmıs olsun merve Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kalbim bi beden büyük geliyo... zor bı durum ama zamanla kalbın dar gelmeye de baslar merve Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kalbim bi beden büyük geliyo... niyeki yoksa aşk yarasımı
10-26-2007, Saat: 10:01 PM <
saol ya bomba gibiyim artık yarın maça çıkabilecekmişim doktor dedi ama sana üzüldüm ama zamanla alışacaksın ağrılar geçer ya inşallah
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:niyeki yoksa aşk yarasımıaşık olmayacak kadar korkak bu kalbim... dudaklarım kilitli,izni kendime verdim... merve Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aşık olmayacak kadar korkak bu kalbim... hıım anladım zor bi durum Allah yardımcın olsun jnm |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|