MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben adanal?y?mmmmmm...18 yas?nda konu?maya daha dorusu gevezelige bay?lan biriiiimmmmbende eski?ehirli 14 ya??nda ve senin gibi geveze biriyim.. ayr?ca ?u son senlerde karnemde zay?flar var.. heeeee bide her?eye alerjim oldu?undan hi?bi?i yiyemiyorum.. unutmadan bide benim ad?m nurdan.. san?r?m ben yine s?y?rd?m.. :eek:
Garip Sohbetler
|
09-11-2006, Saat: 02:01 PM <
09-11-2006, Saat: 02:02 PM <
tuti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Prensesin g?zelli?ine ba?l?...yani raz?s?n..:confused: yawwww be seninle gurur duydum..:p tuti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hadi ben ka?ar... grsrz kanki Allaha emanet oL... bende seni mcx....
09-11-2006, Saat: 02:03 PM <
alooooooooooo cadımmmmmmmmmm sana sölediim herhalde birtek sen okumadın yahuuuuuuuuuuuuuuuu
Hehee eyvallah kanki...
Kendinize iyi davran?n arkada?lar...
09-11-2006, Saat: 02:05 PM <
eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:grsrz kanki Allaha emanet oL... bende seni mcx....ondan tuticim..
09-11-2006, Saat: 02:06 PM <
ii canm tnştıma memnun oldummm bilior musun ben eskişehiri hiç ama hiçç sevmiyorum çünküüüü hayatımın anlamı orya gittiiii..... ben onsuz ne yapacam bu arada derslerini akstma olur muuuuuuuuuu
09-11-2006, Saat: 02:07 PM <
MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ii canm tn?t?ma memnun oldummm bilior musun ben eski?ehiri hi? ama hi?? sevmiyorum ??nk???? hayat?m?n anlam? orya gittiiii..... ben onsuz ne yapacam bu arada derslerini akstma olur muuuuuuuuuuyaaaaa ?z?lme yaw....zaten birazdan ??k?p ders ?al??cam..:o |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 106 Ziyaretçi