Duygusuz App
Duygusuz
Mobil Uygulama
YÜKLE
:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Garip Sohbetler
eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben biLiorum...
yaa biliyosan ?u garip karde?ine yard?m et..Big Grin :o
Ara
MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:d?n bendede olmu?tu ama kendi kendine d?zeldi nurdanc?mmm
o zaman bekliycez..ba?ka ?aresi yok..Sad
Ara
ne bilim off puff cektinn bende dedimm üzülyo herhaldee
tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaa biliyosan ?u garip karde?ine yard?m et..Big Grin :o

temin akL?mdayd? unuttum yaff...Big Grin nese akL?ma geLince bidaha s?Lerimm...Big GrinBig Grin
Ara
eğer 4 sene sona hala aynı sevgisi duruyorsaaaaa demk ki beni gerçekten sevmiştirrr diimmmiiiiiiiiiiiiiiiii beklemekten başka çarem yoook
MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne bilim off puff cektinn bende dedimm ?z?lyo herhaldee

yoq yoq arada bi puff Lar?m ben...Big Grin
Ara
eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:temin akL?mdayd? unuttum yaff...Big Grin nese akL?ma geLince bidaha s?Lerimm...Big GrinBig Grin
a?kolsun tamam bidakine s?leme..Sad
Ara
MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:e?er 4 sene sona hala ayn? sevgisi duruyorsaaaaa demk ki beni ger?ekten sevmi?tirrr diimmmiiiiiiiiiiiiiiiii beklemekten ba?ka ?arem yoook
yyyyyaaaaaannniiiiiii.....Wink
Ara
nese arkada?lar bende ka??yorum kendinize ii bak?n kocaman ?p?yorummm...brz ders cal??acag?m...byssssss
tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:a?kolsun tamam bidakine s?leme..Sad

sen biLirsin akL?ma geLmi?ken ?imdi s?Leyim istersen...Big Grin
Ara

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi