duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:h.b bay çokk biLmişşş
nasılsın muhalefet görüşemedik özledim yaw
Canı Sıkılanlar
|
11-01-2008, Saat: 11:05 PM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:h.b bay çokk biLmişşş nasılsın muhalefet görüşemedik özledim yaw
11-01-2008, Saat: 11:06 PM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gökhan uyusuuu sn sor diee qeLdimm insan bi hoşqeLdin derr Ei Hoş qeLdin o ZamaN xD günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: nasılsın muhalefet görüşemedik özledim yaw eet yha nerdesin sen bakim kaç gündür hesap ver bana Đĵ`qŐĸħλη Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ei Hoş qeLdin o ZamaN xD h.b saoLasınnn
geçerken bi baktım siz keyfinize bakın rahatsız olmayın oturun oturun
11-01-2008, Saat: 11:09 PM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eet yha nerdesin sen bakim kaç gündür hesap ver bana eee şeydi askım :$ dier kız arkadaşımla şapıoduk görüşüoduk ondan gelemedim günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eee şeydi askım :$ dier kız arkadaşımla şapıoduk görüşüoduk ondan gelemedim deett qözümee qözükmee bide utanmadan aşkım dioo terkediomm emreee seniii :'(:'(:'( duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:deett qözümee qözükmee bide utanmadan aşkım dioo terkediomm emreee seniii :'(:'(:'( Ohhh ohhhh eFEriN EMreYE
11-01-2008, Saat: 11:12 PM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:deett qözümee qözükmee bide utanmadan aşkım dioo terkediomm emreee seniii :'(:'(:'( ama ama duygu askmm yapma böle ben seni ondan dha cok sewiorum senin işin war die onunla görüşmüştüm |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|