:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
günahkeçisi
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:h.b bay çokk biLmişşş TongueTongue Big Grin

Big Grin nasılsın muhalefet görüşemedik özledim yawBig Grin
Ara
Son Noktam
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gökhan uyusuuu sn sor diee qeLdimm Big Grin insan bi hoşqeLdin derr Big Grin

Ei Hoş qeLdin o ZamaN xD
Ara
duyqushh
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big Grin nasılsın muhalefet görüşemedik özledim yawBig Grin

eet yha nerdesin sen bakim kaç gündür Big Grin hesap ver bana Big Grin
Ara
duyqushh
Đĵ`qŐĸħλη Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ei Hoş qeLdin o ZamaN xD

h.b saoLasınnn Smile
Ara
Yenemuko
geçerken bi baktım siz keyfinize bakın rahatsız olmayın oturun oturun Big Grin
Ara
günahkeçisi
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eet yha nerdesin sen bakim kaç gündür Big Grin hesap ver bana Big Grin

eee şeydi askım :$ dier kız arkadaşımla şapıoduk görüşüoduk ondan gelemedim TongueTongue Big Grin
Ara
Son Noktam
Evet Açık SözLü ßi ArkadaşImız xD
Ara
duyqushh
günahkeçisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eee şeydi askım :$ dier kız arkadaşımla şapıoduk görüşüoduk ondan gelemedim TongueTongue Big Grin

deett qözümee qözükmee Big Grin bide utanmadan aşkım dioo Big Grin terkediomm emreee seniii :'(:'(:'(
Ara
dj_FoRzA
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:deett qözümee qözükmee Big Grin bide utanmadan aşkım dioo Big Grin terkediomm emreee seniii :'(:'(:'(

Ohhh ohhhh Big GrinBig Grin eFEriN EMreYE Big Grin
Ara
günahkeçisi
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:deett qözümee qözükmee Big Grin bide utanmadan aşkım dioo Big Grin terkediomm emreee seniii :'(:'(:'(

ama ama duygu askmm Sad yapma böle ben seni ondan dha cok sewiorum senin işin war die onunla görüşmüştüm Big GrinBig Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 12 Ziyaretçi
  Tarih: 12-03-2024, 08:18 PM