BEn duYgu GüLAy (BANLAndı) EMre YoKUs Abi
Canı Sıkılanlar
|
Yaw giden gitmiş zaten banlanmış vs. durun durduğunuz yerde Sizi istemeyen kim ki ve orta da bişey göremedim ... Hadi barışalım
11-02-2008, Saat: 09:45 AM <
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BEn duYgu GüLAy (BANLAndı) EMre YoKUs Abi toplu halde gidiş yapıorz €zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yaw giden gitmiş zaten banlanmış vs. durun durduğunuz yerde Sizi istemeyen kim ki ve orta da bişey göremedim ... Hadi barışalım yaa hasan hala bazı adminler durmuşş bizee oo kızı koruolar bu nasıl iştir yha
11-02-2008, Saat: 09:57 AM <
aynen ablacık katılırda hüsoyu pek tanımıorum bişi diemem :S
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaa hasan hala bazı adminler durmuşş bizee oo kızı koruolar bu nasıl iştir yha Admin'in yaptığı koruma değil, görevi ... Eee tabi forumun düzenini sağlayacak tek kişidir. Üye nedir; Forumda paylaşım yaparlar.Yöneticilere karşı gelmezler.Tartışmaya girmezler.Forumdaki sorunları ve aksaklıkları yöneticilere bildirirler... Birde Banlı Üyeler vardır ( Tıpkı "O" arkadaşımız gibi ) Forum kurallarına uymayan,yöneticilerle tartışan,forumda huzursuzluk yaratan,foruma hakaret ettiği için siteye girmesi engellenen üyedir... Eee yani burda da Admin amcamız napmiş, gereken cezayı uygulamış, savunma yapmamış ... (: Şimdi siz napiyorsunuz, olayı unutup tekrar devam eğlenmeye ... İyi eğlenceler ... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 50 Ziyaretçi