bak hemen kim oldugunu bilir de kandirikci oldugunu anlarmisss.....
hem neden kiprasmayacakmisiz fotograf mi cekiliyos???
hem neden kiprasmayacakmisiz fotograf mi cekiliyos???
Canı Sıkılanlar
|
bak hemen kim oldugunu bilir de kandirikci oldugunu anlarmisss.....
hem neden kiprasmayacakmisiz fotograf mi cekiliyos??? Alıntı:adem pcko gözümsüznüz nbr pckom nbr yaaaaaaaaaaaa [COLOR="Black"]seni seviyorum serseri... iyilik sağlık daha yeni kalktım uykudan...1 saat oluyor... senden nbr[/COLOR]
:yikildim::yikildim::kopavulun behhh deh dehli qatesh ve tribu varken kimin adamlari gelecekmish
waw waw west den geliyoz:yikildim::yikildim::kop: tRibu Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim::kopavulun behhh deh dehli qatesh ve tribu varken kimin adamlari gelecekmish [COLOR="Black"]yürü beee tRibu kim tutar seni korkma arkanda ben varım:yikildim:.. kimse senin kılına bile dokunamaz[/COLOR] Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seni seviyorum serseri... abı senı sevıyorum derken ne anlamda bu sevgı :yikildim::yikildim::yikildim:hanı ona göre ayagımızı denk alalım :yikildim::yikildim: ıyıdır yaa a dun geceden berı uykusuzm uyumuyorum gözleırm kan canagı neyse ama degdı galıba miley17:miley17:
yhaw ßu ne kimSe uyumamı$ hardır geCe uyunmamaSı gerekiodu da ßen mi ßiLmiorum
ßen uyudum waLLa hemide pa$aLar gißi oooh Âh be.
walla normalde bizim sokakta serseri olmas ama bunda bi eklenti var 127 ne demek
:kop:bende pickopathlar gibi uyudum valla:yikildim::yikildim:
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|