Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:burda da çok güneşli bir hava var tam deniz havası yani
acaba denize mi gitsemki
ya ne diyorsun teyze sen ya burada biz buz kesicez sen deniz diyorsun
Her telden ordan burdan
|
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:burda da çok güneşli bir hava var tam deniz havası yani ya ne diyorsun teyze sen ya burada biz buz kesicez sen deniz diyorsun
10-27-2007, Saat: 10:35 AM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya ne diyorsun teyze sen ya burada biz buz kesicez sen deniz diyorsunhe walla aynen o dediğinden yiğenim ama hala denize girenler war yiğenim canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne olsun be serseri iş güç koşturmaca devam sende yoktun heralde bir kaç gündür sitede evet abı antremanlar basladı artık fazla gıremıyorum miley17:miley17:miley17: bırazdan yıne cıkıcam miley17:miley17: hayırdır sen neden yoktun MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ewt adım asia(: sizin orası nasıl sizde denize giriyormusunuz hala Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet abı antremanlar basladı artık fazla gıremıyorum miley17:miley17:miley17: bırazdan yıne cıkıcam miley17:miley17: hayırdır sen neden yoktun benim de işler biraz yoğunud fazla vakit bulamadım arada öle bir kaç dakikalığına girip çıktım bu hafta öle geçti canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sizin orası nasıl sizde denize giriyormusunuz hala girenler varda bn hastaım üşütmüşüm burnum akıp duruo:'( MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:girenler varda bn hastaım üşütmüşüm burnum akıp duruo:'(anladım geçmiş olsun dikkat et kendine havalar biraz çabuk değişiyor tedbiri elden bırakma sen yine
10-27-2007, Saat: 10:43 AM <
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:girenler varda bn hastaım üşütmüşüm burnum akıp duruo:'(geçmiş olsun asyacım ilaç felan aldın mı? |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|