Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olsun anacım annenin vurduğu yerde gül biter derler
ehehe
aferin yavrucuumm ama sen yine de uslu çocuk ol pisletme üstünü :hayir:
Canı Sıkılanlar
|
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olsun anacım annenin vurduğu yerde gül biter derler ehehe aferin yavrucuumm ama sen yine de uslu çocuk ol pisletme üstünü :hayir: sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ehehe olur anacım ben uslu bir cocuğum söz dinlerim ya anacım kızlara takılabilirmiyim peki Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olur anacım ben uslu bir cocuğum söz dinlerim tabii takıl ama düşüp üstünü kirletme ben gittim byeeee sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabii takıl ama düşüp üstünü kirletme olur kirletmem kızlar anacım izin verdi peşinizdeyim takılın bana hayatınızı yaşayın
11-05-2008, Saat: 10:56 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eheheh canım benim hemen başlıyorum diğer çözümlereİlk iki dediğin şeyler malesefki olamıyo ama en son dediğini bir düşünem ben Çözüm ortağım tamam fikir gelirse beyan edersin gene
yahu yorgun yürek sen bakma bu sılaya seni yalnış yönledirior
11-05-2008, Saat: 11:03 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yahu yorgun yürek sen bakma bu sılaya seni yalnış yönlediriorHiç de bile gayet doğru yönlendiriyor beni hea anladım kıskanıyosun sen bizi Yenemuko : Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hiç de bile gayet doğru yönlendiriyor beni ii o zaman doğru sandığın yoldan şaşma sen ne demezsin kıskanşığımdan geberecem şimdi neyinizi kıskanacaksam
11-05-2008, Saat: 11:15 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ii o zaman doğru sandığın yoldan şaşma senŞaşmam merak etme sen Geberme ya Allah korusun arkadaşımınsın sonuçta O zmn niye öle diyon madem kıskanmıyosan hehehe |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|