Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne yani konuşamam mı yasakmı varKonuşma diyen oldu mu
Konuş her kesin konuşma özgürlüğü var kısıtlayamassın ki
Canı Sıkılanlar
|
11-05-2008, Saat: 11:29 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne yani konuşamam mı yasakmı varKonuşma diyen oldu mu Konuş her kesin konuşma özgürlüğü var kısıtlayamassın ki Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Konuşma diyen oldu mu madem öyle özgürlük var bu konuşma özgürlüğü sanırım kıskanma anlamınada gelmez
11-05-2008, Saat: 11:42 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:madem öyle özgürlük var bu konuşma özgürlüğü sanırım kıskanma anlamınada gelmezBen kıskanma sandıydım da pardon konuşma özgürlüğünmüş Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben kıskanma sandıydım da pardon konuşma özgürlüğünmüş kıskanmayıda konuşma özgürlüğünüde sen söledin zaten farkındaysan
11-05-2008, Saat: 11:47 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kıskanmayıda konuşma özgürlüğünüde sen söledin zaten farkındaysanBen ne yaptığımı biliyormuyum ki zaten bunalmış bir haldeyim idare et sende ya Allah Allah Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben ne yaptığımı biliyormuyum ki zaten bunalmış bir haldeyim ee ben ne yapıyım sende yansıtma ne yaptığını bilmediğin şeyleri buralara HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok canım sıkıLıyo ya vah vah ne acı |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|