:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Her telden ordan burdan
adyge55
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Confusedmiley17:Confusedmiley17: ben ceza vermem ama diğer arkadaş (ismini bilmiyom) o verecek sanırsamConfusedmiley17:

hayda ismimi söledim ya nese bidaha söyleyim bari ben MURAT geç oldu ama memnun oldum Smile
Ara
Yorgun Yürek
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:esra sende yağmur işini merak etme bir ara ben onu halledecem bi okuyup üflerim burdan gelemesem bile nefesim yeter Big GrinBig GrinBig Grin
tamam ercan sen şimdiden başla istersen okumaya Big GrinBig Grin
Ara
Yorgun Yürek
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayda ismimi söledim ya nese bidaha söyleyim bari ben MURAT geç oldu ama memnun oldum Smile
aa söylemişmiydin özür dilerim murat affet benii Sad Confusedmiley17:
Ara
CaNaT
ya esra sana bişi diyeyim şu avatarın ya çok karamsar daha keyifli bi resim yokmu
hani burada mutlu olucaktınız unuttunuzmu ?
Ara
Yorgun Yürek
bu arada nerelerdesiniz murat ve ercan şehir yani Big GrinBig Grin
Ara
Yorgun Yürek
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya esra sana bişi diyeyim şu avatarın ya çok karamsar daha keyifli bi resim yokmu
hani burada mutlu olucaktınız unuttunuzmu ?
evet haklısın ya özür hemen değiştiriyom ercan
Ara
CaNaT
ben istanbuldayım ama murat benim hemşehrim aslen samsunluyum ben Smile
Ara
adyge55
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aa söylemişmiydin özür dilerim murat affet benii Sad Confusedmiley17:

aa burda ne özürlük ne afedilecek bi durum yokki görmemiş olmanız gayet normal asıl siz kusura bakmayın
Ara
adyge55
evet aynen ercanın dediği gibi hemşehirliyiz Samsunluyuz Smile
Ara
Yorgun Yürek
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet aynen ercanın dediği gibi hemşehirliyiz Samsunluyuz Smile
tamam tşk ederim samsunlu biarkadaşım vardı ama gitti döndü yani Sad
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi
  Tarih: 11-23-2024, 05:59 PM