eczanede çalışıorm
ilaçların içindeim
saol esra
ilaçların içindeim
saol esra
Her telden ordan burdan
|
10-27-2007, Saat: 10:45 AM <
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eczanede çalışıormtamam canım miley17: MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ercan sen kullanıcı alt başlığı deiştirebilion dimi; hayır ama ismini yazdırmak istiyorsan yazılabilir o yazıları adminler değiştiriyor istekler bölümünde konu vardı bununla ilgili http://www.duygusuz.com/forum/showthread...20&page=16 şu linke tıkla oraya ismini yaz adminler değiştirir kısa sürede
saol(:
yardımın için duygusuz biri değilimde:p garibime gidio MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eczanede çalışıorm hangi eczanede ? benim yeğende yazın ordaydı eczanede çalışıyordu merkez eczanesi olması lazım sanırım
hyr değil
burda öle bi eczane yokki:S aşkımda istanbulda yaşıo MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hyr değilya ben ne bileyim ordaki büyük eczanelerden birisi işte adını hatırlamıyorum yeğenin adı oğuzhan dı tanırsan tanırsın tanımazsan o eczanede değilsin bu arada sadece isim yazlıabiliyor avatar bölümüne canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya ben ne bileyim ordaki büyük eczanelerden birisi işte adını hatırlamıyorum ABI SUPER ACIKLADIN :yikildim::yikildim::yikildim:
valla tanımıom
belkide kuşadası değildir neyse avatr meselesini öğrendim yardınalr için saol(: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|