saoL janm sanada..grz
Garip Sohbetler
|
04-07-2007, Saat: 09:11 AM <
*Ben Sadece*
Bir şehrin sokaklarında yürüyorum Bir kapının önünde duruyorum Zile basıyorum Kapıyı açan sen Karşında duran ben Yıllardan sonra Şaşırmıyorsun gülüyorsun Ben sadece seni görmeye geldim Ben sadece hatırını sormaya geldim Ben sadece hatıraları vermeye geldim Çek alaylı bakışını gözlerimden Çek sihirli bakışını üzerimden Beni bilirsin çok duyguluyumdur Kanar yüreğim derinden Ben sadece seni görmeye geldim Ben sadece hatırını sormaya geldim Ben sadece hatıraları vermeye geldim
04-07-2007, Saat: 09:13 AM <
*Kader Diyemezsin*
Kader diyemezsin sen kendin ettin Aşkıma sevgime ihanet ettin Yalvarışın çok geç beni kaybettin Dönme artık seni bende terk ettim Hani mutluluktu bu aşkın sonu Hani sürecekti bir ömir boyu Nasıl yaptın zalim sen bana bunu Kader diyemezsin sen kendin ettin Şimdi gözlerimde boş bir anısın Sen gerçek aşkımın sahte yanısın Bana değil tanrım sana acısın Bu kötü günlere sen sebep oldun
ya gerçekten çogu sanatçıya taş çıkartırısın arkadaşım çıplak bi ses buysa seni o makinalarda rendelenmiş sesinide dinlemek isterim tabi bunu seninde istemen lasım sesin gerçekten çok güsel insanı dinlemeye teşvik ediyor bunların devamınıda bekliyoruz... saygılarımlaaa....
Sevgilinise sölediginiz özeL güzeL sözLer...yada Ona takdiginiz Lakablar nedir..??
ßenim olmadigii icin cvp yoq |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 56 Ziyaretçi