ѕαкℓıмѕıη Adlı Kullanıcıdan Alıntı:O güzelim gülücükleri attin ya bende mutlu oldum simdi .. (:
miley17::hihi mutlu olmak ne güzel diğil mi Allah mutluluğumuzu güler yüzlüğümüzü arttırsın
Canı Sıkılanlar
|
11-07-2008, Saat: 03:05 AM <
ѕαкℓıмѕıη Adlı Kullanıcıdan Alıntı:O güzelim gülücükleri attin ya bende mutlu oldum simdi .. (: miley17::hihi mutlu olmak ne güzel diğil mi Allah mutluluğumuzu güler yüzlüğümüzü arttırsın göк тαηєѕι Adlı Kullanıcıdan Alıntı:miley17::hihi mutlu olmak ne güzel diğil mi Allah mutluluğumuzu güler yüzlüğümüzü arttırsın Amin Âh be.
bilmem ki canım bugün bütün gün böööle bi oooooooooooofffffffffffffffffffffff diyesim vardı ben de anlamadım
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bilmem ki canım bugün bütün gün böööle bi oooooooooooofffffffffffffffffffffff diyesim vardı ben de anlamadım Sılacım sen de bişiler var anlat dinleyelim zamanımız çok ! DERMANN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sılacım sen de bişiler var anlat dinleyelim zamanımız çok ! saol canım ama benim zamanım yok çıkıyorum ben herkese iyi akşamlar galatasaray da yeniyo zaten offfffffffffffffffffff görüşmek üzereeee bıyy bıyyyy
Tmm canım..ii geceler sana.. evet yensin tabiki de GS !
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|