Seni tahmin edeceğin kadar değil, tahammül edemeyeceğin kadar çok seviyorum.
İçinizden Geçen Güzel Cümleler
|
Bazı aşklar okyanus gibidir görmesen de sonunun bir yerlerde bittiğini bilirsin, okyanuslar bile kıskanır sana olan sevgimi. Görmesem de sonunu biliyorum, sonsuza kadar bitmeyecek... Seni seviyorum!
Hep beni kimse sevmiyor ki derdin! Usulcacık sokulup yüreğine ...ben seviyorum demek isterdim.
Ne mutlu şimdi yanında olanlara,sana dokunup sesini duyanlara,seni tanımadan yanından geçenlere...hepsi sana yakın ama hiç biri kokuna hasret değil...
Hiçbir şarkı tercümanı olamaz aşkımın.Hiçbir çiçek hislerimin rengini taşıyamaz yapraklarında.Hiçbir yürek sevdaya bu denli yanamaz,imkanı yok!beni tanısaydı eğer sevdasının acizliğinden utanırdı mecnun...
Yanında benden başka biride olsa, her şeyi inkar etmiş inandırmış olsanda ve ona duygulanmış sevdalanmış olsanda, biliyorum bu gece beni düşüneceksin.
ben seni sevmek için değil sevmenin nasıl oldugunu gör diye sevdim sen benim alın yazımsın...
benden seni seviyorum dememi istiyorsun.ben ise seni sevmekle yetinmek istemiyorum. seni ölünceye dek hayatimin her anında yaşamak istiyorum
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Güzel Bir Söz.... | isimyoq | 4 | 716 |
04-14-2022, Saat: 08:34 PM Son Yorum: wildfang |
|
Güzel söz..6 | Liseli_kız | 1 | 435 |
04-12-2022, Saat: 05:18 PM Son Yorum: wildfang |
|
Güzel söz..5 | Liseli_kız | 3 | 577 |