yhhaa güLün bee akşam akşam bunaLıma soktun uss bnii
Gececiler Bölümü
|
hakan waLa forumda ßi$e oLur mu ßiLemiCem Ama ßende mSni oLan Arkada$Ların kendiLerini koLLamaLarını önemLe riCa ediorum
Âh be.
aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yha asLı bni sefiooo serseri sn çık ardannn :pisik: leyla cok cıdıyım ve konu aslı olunca sakayı kaldıramam kusura bakma aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hımmm sağoL yha bnde bana sandıydımmmm buda senin için hiç bir özel gün değil ama içimden geldi
yha sağoL hakann
ösür diLErimm serserii sni ve asLıyı üsmek istemem : pckomm askımm bnimmm PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hakan waLa forumda ßi$e oLur mu ßiLemiCem Ama ßende mSni oLan Arkada$Ların kendiLerini koLLamaLarını önemLe riCa ediorum bu cümlen ile ne anlatmak istiyorsun açıklar mısın rica etsem Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kımın kımınle oldugu bellı abı kımın kımı sevdıgıde bellı bak kardeş ben sana sölimm kim kimi seviyoooo sen aslıyı seviyonn aslıda seni seviyoo ama ortada bası sorunlar oldugu için bi araya gelemiyonuz ve bunelede ikinizde acı çekiyosunuızz ama acınızı hafifletmek içinn ben ilkiniside seviyorummm amyleedee aslıyı seviyo pckopat beni seviyo aynı zamanda kafasıda bitli sora hakan duygusallık modunda birilerini seviyoo murat abin herkesi seviyo ben hepinizi seviyorum pcko sevmiş gibi yapıooo ama amyleeyi seviooo amyleede nerde görsemm bütün kısları sevıooo sora sen aslıyıı seviyon aslı pckoyu seviyo işte öle gidiyoo anlıycagınnnn ohh beeee.........:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
aynen öle abı
ben aslıyı sveıyorum aslı benı sevıyo ama sorunlarımız var ve vı turlu duzeltemıyoruz:8 GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bak kardeş ben sana sölimm kim kimi seviyoooo çok haklısın bence hepsiii doğruuu:yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gündüzcüler Bölümü | Leader | 3,301 | 83,849 |
08-20-2021, Saat: 03:23 PM Son Yorum: Leader |
Konuyu Okuyanlar: 62 Ziyaretçi