tatlı_cadı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok Jnm sende qeL Hem kim istemiOo sen söLe ßakam..:??nesee yaa ben istenmiyorum boşverin beni hep yanlışş anlaşılıyorum
eft hem tatLıLıqım war hemde aJıLıqım sende oda yok kıskanma
size iyi sohbetlerr ....
Garip Sohbetler
|
tatlı_cadı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok Jnm sende qeL Hem kim istemiOo sen söLe ßakam..:??nesee yaa ben istenmiyorum boşverin beni hep yanlışş anlaşılıyorum size iyi sohbetlerr .... Alıntı: kanka sensiz sohbet olmaz olsun[/b]
04-07-2007, Saat: 09:39 PM <
ii qiT ama ALLh izniyLe
Sefa qeL bea kim istemio seNi söLe kıraLım Kafasını *-*asli50*-* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sefa yaa benim kankaa nusret nerelerde yaaa küstümü yoksam banaaa:Syookk küsmedi dee işe başladı bu aralar takılamıyoo
04-07-2007, Saat: 10:31 PM <
SllllMmMmMmMm
BenDe CelDiMmMmMM CiM var CiM yOk BuralarDa ?
04-07-2007, Saat: 11:38 PM <
Masal_yüzLü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ilk önce güzeliğin ne anlama geldiğini öğrensek. Daha anlamlı olur. Teşekürler Sonsuz AŞKIM Seni Seviyorum Masal Yüzlüm Bende sana katılıyorum aşkım şoyle ki yüreği güzel olanlar zaten dünyanın en güzel insanlar (kadınlar)...
04-08-2007, Saat: 02:48 AM <
*-*asli50*-* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ahh ahhhhh gezemiyommmmmm ama yakında eve girmeyecemm neden die sorarsanız sefkilim geliyoooo yuupiiiiiiiiiii oh ne güzel valla keyfini cikarrr : : :
04-08-2007, Saat: 02:53 AM <
kiz cagla sen varya az degilsin ha, bak simdide sarisinlari tutuyorrr, napicamm ben seninlee..
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|