GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nereye bitli pckoooo...
abi herkesss yavaşş yavaşş kaçıyorrr
Gececiler Bölümü
|
GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nereye bitli pckoooo... abi herkesss yavaşş yavaşş kaçıyorrr metal_cix Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anamm herkesfarklı telden çalıyo fallaben başka konuşyom onlar bunlar şunla başak konışyo gel büşra senle biz konuşalım annat bakımm dinliyom senii...
beni kisme sevmyio siteden hahahhahahahahahahahahzuhhahaha puhahahahah
metal_cix Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen şuan sanal aşka inanamam göz göze bakamdıktan el ele dolaşmadan olmazmı diyon yaneeii inanmaen doqrusuda hayatını yaşıcan bi yandan beaa msndenmiş bilmem nerdenmiş önemli dğeil...güselmi bari çok güldüm nan neden acaba haklısın benim için güzellik fark etmez hea güzell hakan2796 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abi herkesss yavaşş yavaşş kaçıyorrr hakanım yok yaa kimsenin gittiigi falan yok ben bitliyi baglamışımm burdaa... GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hakanım yok yaa kimsenin gittiigi falan yok ben bitliyi baglamışımm burdaa... abi sen yok musun sen GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:leyla kısım varya serseriden farkın yok haaaa abı olayları sapıtmayalım ben sadece aslıyı sevıyorum sız kendınız bana yapıstınız yargıc desen yalvarıyo benı al dıye :S:S |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gündüzcüler Bölümü | Leader | 3,301 | 83,851 |
08-20-2021, Saat: 03:23 PM Son Yorum: Leader |