GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nereye bitli pckoooo...
bnim askım btLi değiL
snsin bitLii :pisik:
Gececiler Bölümü
|
GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nereye bitli pckoooo... bnim askım btLi değiL snsin bitLii :pisik: metal_cix Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iide benim adım büşra değil yane bana sölüyosann bak görüyonmuuu büşra beni andı sana büşra dedimmm ama büşrada çok güsel bi abla merak etmee yani o bakımdann...
aLLa a$kına ortak ßi konu ßuLun da onu konu$un yhaw waLa hiC ßi$e Annamadım konu$uLanLardan
Âh be.
metal_cix Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anamm uff neden herkes farklı konuşiii sende boşver birazdan herkes aynı yerde konuşacak PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aLLa a$kına ortak ßi konu ßuLun da onu konu$un yhaw waLa hiC ßi$e Annamadım konu$uLanLardan haklısın herkes bir telden konuşuyor aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bnim askım btLi değiL ay yesinler senin aşkını kıs bu seni suya götürür susuz getirirr ama sen bunu bilmiyonn ah o ne pckodur varyaa du bak sana sersi sölesinn sersi söle anlat pckoyu laylaya....
inşllhhh yohksa çıldırıcam he herekes farklı bişi yazıyo üsstekine bişi yazıyım derken önüme birden biri çıkyıo karışıyo
biz kızlra bnence inamayın hahahaha zuhhahahaha vee phahaahhaah
metal_cix Adlı Kullanıcıdan Alıntı:inşllhhh yohksa çıldırıcam he herekes farklı bişi yazıyo üsstekine bişi yazıyım derken önüme birden biri çıkyıo karışıyo aynen sana katılıyorum amin:yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gündüzcüler Bölümü | Leader | 3,301 | 83,849 |
08-20-2021, Saat: 03:23 PM Son Yorum: Leader |