MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yafs ben düşüorm
insan tutar arkadaşını düşerken:'(
murat gene ağladım:'(
ağla ağla rahatlarsın
Her telden ordan burdan
|
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yafs ben düşüorm ağla ağla rahatlarsın
10-27-2007, Saat: 02:58 PM <
xsearchgirl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:h.g jnmmmh.buldum canım nasılsın ? miley17: Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben geldimm gelim mi? hoş gelsin esra gel tabi sende buyur koyu sohbete
10-27-2007, Saat: 03:00 PM <
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:h.buldum canım nasılsın ? miley17:ıım jnm sen nslsın !!naz!! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamm benıde unutursunuz oznmmm oyle olsunn:'( tamam anlaşıldı isminin özeliklerini taşıorsun çok nazlıymışsın sende jnm
10-27-2007, Saat: 03:01 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pardon ya kusura bakma görmedim nasılsın önemli değil sonunda gördün ya o yeter ..iyi ya ne olsun uğraşıyom antalya dayım şuan iş güçle uğraşıyom partiler ortilere kafayı yicem ya
10-27-2007, Saat: 03:01 PM <
!!naz!! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:h.g cmmh.b.naz miley17: jackal beyi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:önemli değil sonunda gördün ya o yeter ..iyi ya ne olsun uğraşıyom antalya dayım şuan iş güçle uğraşıyom partiler ortilere kafayı yicem ya anladım Allah kolaylık versin kardeş
10-27-2007, Saat: 03:03 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoş gelsin esra gel tabi sende buyur koyu sohbetesaolasın Murat sende olmasan |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|