SenSiz qeCen heRqün iCin kapıma CeLenk qöndeR..
Âh be.
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
Geçenlerde bişeyler duydum Hasanlardan.
Başka bi adamlasın hemde daha boşanmadan. Yeni bi defter açılırmı bi defteri kapatmadan. Eşyalarımı kapıya koydun daha taşınmadan. Umrumda bile diilsin bundan sonra bacımsın. Oğlumu göstermezsen gerçek beni tanırsın. Umarım geberip,cehennemde yanarsın. Kimse beni durduramaz bu şehirden kaçarsın. Kimse beni korkutamaz o gezdiğin piç bile. Şimdi bak bu deftere,çizgi çektim ismine. Ben delikanlıyım ve,kendine has biri. Ağrılarımı geçirmedi attım onca aspirin. Hiç aklına geldimi,sokaklarda donuyorum. Cevap versene bana,sana soruyorum Bu kadar mı çok istiyosun?Tamam gidiyorum. Aman tanrım inanmıyorum.Hala seviyorum.
Yaş dökmesin gözlerin
Ağlatır sözlerin Unuturum sanma Şimdiden özledim Sanma ki bitioruz Sanma ki tükenecek Tarifsiz bu sevda İlelebet sürecek...
şarkı dinLemiyorum ama bunu dinLiyroum
aradığınız kişiye şu anda uLaşıLamıyo Lütfen daha sonra tekrar deneyin
Birisi var aklımda
İsmi lazım deil Hiç kimse bilmior Annatmadım daha Duyulsa yer yerinden oynar aslında
dipteim,Sondaım,depReSyondaım.. yaLwaRıRım qeL de kuRtaR..
Âh be.
Kaderime Karlı Bir Yol Gösterdim
Hayat Melun Yaşam Bitik Bir Yanıma Cani Bir Dostumu Aldım Yalınayak Yürürdü Salvo İstemezlerdi Canım Ve Kanım Gizlesende Sen Ben Tanırım Tanrıyı Düşmanı Dostları Kardeşi Söz Versenizde Hep Yalandır Sevgiyi Aşkları Nefreti Birleşip Beraberce Yaşadınızsa Siz En Kralından Toplum Mefta En Yalanından Bu Sayfa En Kralından Dostum Sattı Geride Kalan Bir Ömür Yanar Hep Seni Gördüm Gece Yattım Ben Uyandım Hep Kabus İçinde Tek Seni Gördüm O Kadar Adam Var Sahnedeydim Titredin Yek Takıl Oğlum Aklını Aldım Ben Kapıyı Aralayıp Gözledim Aynan Baş Aşşağı Eğildin Ben Kendimde Değildim Kafanı Bir Eğdin Geçtin Önümden Ben Seni Beni Bizi Göremedim Şeytana Yazdım Şarkımı Ben Meleğime Yazdım Sözlerimi Elimde Pranga Bilezik Olsun Bana Çevirmesin Gözlerini Kendimi Bildim Bileli Bir Yaz Yok Dindirin Güzlerimi Bu Adam Krizde Bu Adam Pişman Salladı Tüm Sevdiklerini
İstemem ki ben
Muhtelif zamanlarda benim olan sevgili Benzemem ki ben Başka kimseye Aşka aşığım bal gibi Söyle kalbine Zahmet etmesin Sevmesse beni kendi gibi Hiç yorulmadan Hiç duyulmadan Çeker giderim Efendi gibi Arıza çıkarırım itinayla İnanmıorsam.. Hasarda bırakırım ruhunda Kandırıldıysamm..
21 gram derken uyuşturucudan sözetmiyorum.
Bi çoğunuzu sevmiyorum kalanından haz etmiyorum. Büyük dedem zamanında derdi has etki torun. Artık bıraktım her şeyi yani kuzum azaltmıyorum. Büyük teyzem derdi Allah çıkış yolu,öngörü. Sonra Allah verdi teyzeme beyin tümörü. Ben yaşamak istemiyorum uzun dertli sert bir ömürü. Ne doğalgazı zamanında bulamıyoduk yakacak kömürü. İki buçuk sene boyunca tatlım hep döndürdüm. Çünkü kaltağın biri ilk çocuğumu hapla öldürdü. Ve ben yeniden döndürdüm,bitti söndürdüm. Sevgi aşkmı teşekkürler,beni cidden güldürdün. Konu konsept hep aynı,ya diss ya aşk,melankoli. Ama ben öyle yazmak isterimki,bilin hislerimi. Fakat anlatabilicek kelime cümle yok hislerimi. Küçüktüm ben sokaklarda yaralardım dizlerimi. Rayına oturur bazı şeyler silindikçe ağzım esner. Cehennemde yanayım olsun cennet sende kalsın esmer. Yarına adımı yazıyorum bunu belleyin arsız beyLer İçinde bulunduğun yargı destek ağzındaki o gazlı bezle. Eski bi dostumla buluştum yeni bi kaç arkadaş Şimdi böyle iyiyiz biz birbirimize yetiyoruz Sonra birini tanıdım,öyle oldu sonradan Senide aramıyorum kaltak çekip gittin sorgus
05-07-2008, Saat: 05:16 PM <
ßeni onaRmaya caLısma ..
ßen kıRık deqiLim .. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 60,440 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,275 |
08-07-2015, Saat: 10:06 AM Son Yorum: Beyaz |