sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne demek canm her zaman katılabilirsin sormana gerek yok
Coq mutLu oLdum sıLa ablam saoL varoL
![Big Grin Big Grin](https://duygusuz.com/images/smilies/biggrin.png)
Canı Sıkılanlar
|
12-01-2008, Saat: 03:15 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne demek canm her zaman katılabilirsin sormana gerek yok Coq mutLu oLdum sıLa ablam saoL varoL ![]()
12-01-2008, Saat: 03:16 PM <
нüzüηçiçєği Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(: (: sağol canım benim seNde saoL ![]() SheKer|BisHe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Coq mutLu oLdum sıLa ablam saoL varoL sen de saol beni sizler var ettiniz ![]() ![]()
12-01-2008, Saat: 03:20 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen de saol beni sizler var ettiniz seN daha iiLerine layıqsıN sıLa ablam ![]() SheKer|BisHe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seN daha iiLerine layıqsıN sıLa ablam aaa canım o ne demek şimdi sizden iyisi mi var aşkolsun ![]() kız sen de bi duygularını kazanamadın hee ![]()
12-01-2008, Saat: 03:27 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaa canım o ne demek şimdi sizden iyisi mi var aşkolsun Duygusuz.com'un en duyqusuz üyesi benMiyim sıLa ablam ? ![]() ![]() SheKer|BisHe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Duygusuz.com'un en duyqusuz üyesi benMiyim sıLa ablam ? olur mu güzelim yaaa sen herkesten duygulusun da yansıtamadın bi ![]() ![]()
12-01-2008, Saat: 03:44 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olur mu güzelim yaaa sen herkesten duygulusun da yansıtamadın bi ayH utandım :$ ![]() SheKer|BisHe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayH utandım :$ oy oy oyyy utanma yaw :kucak:
12-01-2008, Saat: 04:59 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oy oy oyyy utanma yaw :kucak: Tmm ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|