ßenden nefRet €din.. Cünkü Sizden deiLim
Arkamdan hep küfRedin ßen kendime kefiLim
Arkamdan hep küfRedin ßen kendime kefiLim
Âh be.
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
ßenden nefRet €din.. Cünkü Sizden deiLim
Arkamdan hep küfRedin ßen kendime kefiLim Âh be.
05-07-2008, Saat: 05:45 PM <
Kafalarımız aynı olamaz imkansız
Senin gözünden dünyaya bakamam Şahsına münhasıdır her insan biraz anla Saygı bekleyen saygısız aklınla
05-07-2008, Saat: 05:46 PM <
valla Eksik etek çalıyore
her cümlesi küfür yazamam :yikildim:
Seni sen yapana ödedin son kiranı
Ve aynı hep anlamı boş cümlelerin kimin tarzı? (Senin mi?) Halkın talebi arzu üzerine yazdığın sözlerinde para mı arzun? (Cevap ver) Boş geri vokalin dahto kara yıkılır yedi katlı bina Nedir bu sendeki hınç? (Hınç) Boş sağla yine tek nefeste s*ç (S*ç) Ya da kır kıçını kaldıran zaman aşımı (S*ç) Gerçekleri beynine sok da şaşırt kalın kafanı (Patlat) Kimlerin eline düşmüş can çekişmekte iyi kötü kavramı (Hayat) Ve yaptığın işin anlamı kalmadı,ettiğim en ağır küfürler yüzüne saklı Kanı bozuk seni kurbağa suratlı (Vak vak) Çelişki sattı (Sat) barış diyen yayvan ağzını yırtmalı (Cart) Bir çapan oğlu sen mi çıktın memlekette? (At suratlı) Bu aşağılık duygusuna nasıl alışabildin? (Nasıl?) Bu kaşarlık olgusunu bünyende nasıl taşıyabildin? (Haa?) Bence sen rapine aldığın elektrik kablosunu bağla (Tak fişi) Ağla burası KuvvetMira cebinde kırık ayna (Dikkat ele batmasın) Sen misali şu anda sen misali ağlamalı sen şu anda Kim güder çomak biler ben bu anda
05-07-2008, Saat: 06:03 PM <
Kanayan kaLbinde bana biR yeR buLabiLiR misin ?
.. TanRı kRizde .. O bitti ..
Aynada gördüğüm benim en kötü haliydi,korktum
Titrek eller,kanlı gözler,yorgun iç çekiş Omuz çöker,hal beter ve Depro Rabb'tan yardım ister Dipten bir şeyler duyar,duyduğu ses ona bekle der Dostla düşman aynı kafadan,bakmak adına kalk uyan İki nefeste bir yenilgi,kestik ipini sormadan Çaresiz bıçak bilekti,belki öyle hissetti Gel körükle sevdam uçtu,ellerimden kokamadan Sigara soydum,giydirip dumanla doldum Kendim oldum her sefer ve bekleyip ben mağlup oldum Gün geçer,hepsi unutulur,yaşlar kurutulur Sonunu düşüne dur,yol biter,zaman susar,vurur Dün gece çok düşündüm adıma,çıksak yarına Bunu bilir miyim?Sence son verir miyim? Ya varabilir miyim?El kol bağlı beklemekteyim Son kez tüttü söndü,avareyim,hayaletim Tükenmemek elde olsaydı acep Ölümü özler miyim?Bu sözü söyler miyim? Söylemekle dil yorulmaz kelamını Ömre eyler miyim?Canımı verir miyim? Gül solar,güneş batar ahir vakit Ben solar mıyım?Ben batar mıyım? Ateş söner,yıldız kayar aniden Bön söner miyim?Ben kayar mıyım?
05-07-2008, Saat: 06:10 PM <
mürekkep sıcak ama yazmadım kalbimi kağda dökmemki ben
hüzün biriktiren anılar hemn şimdi yansın
05-07-2008, Saat: 06:14 PM <
Sensiz yasıyamam ..
qüLe qüLe asıqım .. Sen tek oLdun .. Sen benm iCin tek oLdun .. we eLLeRini haLa bende tutuoRum .. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 60,439 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,275 |
08-07-2015, Saat: 10:06 AM Son Yorum: Beyaz |
|
bugün duyduğunuz en güzel cümle nedir? | acemhe | 48 | 3,313 |
03-12-2012, Saat: 01:42 AM Son Yorum: history |