_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hıhı öledir sırf kalbimi yumuşatıp parlak fikirlerimden caydırmak için diosun dimiParLak fikirLerin neymi$ Senin evLiLik fiLân mı :yikildim:
Canı Sıkılanlar
|
12-06-2008, Saat: 01:23 PM <
My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Can'ımı Sen aLıcaksın bu gidi$Le azraiL kıLık'Lı Cadı ayH seNin caNına mı kaldıq hıh SheKer|BisHe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayH seNin caNına mı kaldıq hıhTamam aLmıyosun Dimi Can'ImI kurtuLdum My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ParLak fikirLerin neymi$ Senin evLiLik fiLân mı :yikildim:[b]hıı tabi evlilik önerim kendini öldürmen önerisi benden çıktı [/b]
12-06-2008, Saat: 01:26 PM <
My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tamam aLmıyosun Dimi Can'ImI kurtuLdum heR aN herseY oLabilir seN qeNede fasLa sefiNme _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[b]hıı tabi evlilik önerim [/b]Zaten Beni dü$ünen 1 $urda Sen vaRsın :yikildim: SheKer|BisHe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heR aN herseY oLabilir seN qeNede fasLa sefiNmeRahat Bırakmadın Gitti Yha My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zaten Beni dü$ünen 1 $urda Sen vaRsın :yikildim:bana fazla güvenme miley15: melek yüzlü şeytanımdır miley15:
12-06-2008, Saat: 01:30 PM <
My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Rahat Bırakmadın Gitti Yha SoN duaNı etH
12-06-2008, Saat: 01:31 PM <
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bana fazla güvenme miley15: Bittin SeN gazabımızdan kOru kendiNi ihihihiii Alone Caaaaaaq |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 472 Ziyaretçi