Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gercek aski yasayan varmi burda....SIFIRR SIFIRR ELDE VAR SIFIRR
Garip Sohbetler
|
d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sewgilinmi war derdin warsewgilin olmayabilir ama sewenin biz warız Doğru sölüyon sevgilin war dersin war...yok ben isteme sevgili mevgili allah korusun....:hihi ..görücez...dost canlısı mı yoksa dünşman mı :yikildim:
happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet kankama katılıyorumBANA KATILDIÄžIN İÇİN TŞKLERR
04-10-2007, Saat: 10:40 PM <
sen bana ne yazdin fatihcim cnm benim, bana yazmistinya sohbet etmeyi sevionn diye, sen napion bakem suann hii söyle söyle, ne yani bos bosmu duriym
Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dogru valla yedikki ne yedik ama..WALLA ÖLEE BOŞVER BOŞVER NEREYE KADARR Alıntı: sen bana ne yazdin fatihcim cnm benim, bana yazmistinya sohbet etmeyi sevionn diye, sen napion bakem suann hii söyle söyle, ne yani bos bosmu duriym yok be ne bos durcan dolu dur sohbet et bos duranı yelizde sevmez bende sefada
04-10-2007, Saat: 10:44 PM <
arkadaslar bakin size bisey söyliyim, sizi kendime yakin gördügüm icin söylüyorumm bunu, ben aska inanmiomm artik, sevdigim insan beni aldatti...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 341 Ziyaretçi