tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok yaw a?lama..![]()
ne ma?? var bug?n..![]()
![]()
CADI HEMEN KONUYU ARA?TIR L?TFEN KIZDIM SANA ABK BAK?M NE MA?I VAR:mad:
Garip Sohbetler
|
tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok yaw a?lama.. CADI HEMEN KONUYU ARA?TIR L?TFEN KIZDIM SANA ABK BAK?M NE MA?I VAR:mad: eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cubukspor - pazarspor KANK? SEN ?IBIKLARI TUT BEN BAZARA G?DER?M YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KANK? SEN ?IBIKLARI TUT BEN BAZARA G?DER?M ok kanki.. ![]() eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ok kanki.. KANK? BAQ SEN?N ADAMA S?YLE O ?IBIGH YANNI? YERDE DURUYO DOMATES N?YET?NE SATARIM HEA ![]()
09-12-2006, Saat: 02:09 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CADI HEMEN KONUYU ARA?TIR L?TFEN KIZDIM SANA ABK BAK?M NE MA?I VAR:mad:ne k?z?yon yaaa.... ![]() tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne k?z?yon yaaa.... KIS BU ?OQGH ?NEML? AMA ??REND?N M? BAKEM ![]() YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KANK? BAQ SEN?N ADAMA S?YLE O ?IBIGH YANNI? YERDE DURUYO DOMATES N?YET?NE SATARIM HEA s?Ledim sats?n dio.... ![]() eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:s?Ledim sats?n dio.... KANK? YAFFF KIRACAM ONUN KAFASINI BAQGH BAQGH TERB?YES?ZE HEM UKALA HEMDE FUTBOL OYNAMAYI B?LM?O KANK? ADAMLARI SAKATLAYACAK YAFFF NERDEN ALDIN BUNU SOPA G?B? ADAM YAFFF ![]() YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KANK? YAFFF KIRACAM ONUN KAFASINI BAQGH BAQGH TERB?YES?ZE HEM UKALA HEMDE FUTBOL OYNAMAYI B?LM?O KANK? ADAMLARI SAKATLAYACAK YAFFF NERDEN ALDIN BUNU SOPA G?B? ADAM YAFFF seyyar?n brinden... ![]()
09-12-2006, Saat: 02:15 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KIS BU ?OQGH ?NEML? AMA ??REND?N M? BAKEMbilmiyorum kiii.... ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|