:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
Qetesh
Alıntı:nerde alem orda ben varım bana da yer varmı Big Grin ?

[COLOR="Black"]yaw yer olmaz mı?

nerde çokluk orda bereket sen gelBig Grin...harbiden nereye gidelim alem yapmayaBig Grin...

ramazan ayındayız ama yawTongue, olmaz şimdi, ramazandan sonraTongue askere gitmeden önce daha iyi olur hemBig Grin...gün görmeden gitmeyelimBig Grin
[/COLOR]
Ara
Qetesh
Alıntı:adem alem yaparken ölunmezBig GrinBig GrinBig Grin :Big Grin

hadi yaaBig Grin kalp krizinden gidersem sorarım ben sanaBig Grin...
Ara
EndLess
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw yer olmaz mı?

nerde çokluk orda bereket sen gelBig Grin...harbiden nereye gidelim alem yapmayaBig Grin...

ramazan ayındayız ama yawTongue, olmaz şimdi, ramazandan sonraTongue askere gitmeden önce daha iyi olur hemBig Grin...gün görmeden gitmeyelimBig Grin

abı ıstanbulun karsıyakasını en ıyı sen bılıyosun sen göturcenn :yikildim::yikildim::yikildim:

ama ben bıtaneyle yetınmem sölım ::yikildim::yikildim:
Ara
Qetesh
[COLOR="Black"]seni çakal seniBig Grin...istanbul hovardası seniBig GrinBig Grin

sersi sen gel bu tarafa varya gerisine karışma Big Grin...
[/COLOR]
Ara
EndLess
abı ıkı tane ayarlklarsan gelım ama sımdı gıdıp bosta dönmeyelım Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin:
Ara
Qetesh
1 tane neyine yetmiyor be aç gözlü insanBig Grin
Ara
EndLess
sımdı alem ıkı kısıyle olur dıme onlar oynıcak ben seyretcem:yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
ROSE
offffffffffffffffffffffffffff bugün en çok benim canım sıkılıyorrrrrrrrrrrrrrrr zaman ggeçmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Big Grin
Ara
Qetesh
[COLOR="Black"]öğleden sonra geçer Big Grin

öğleye kadar akrep yokuş yukarı çıkıyoru, öğleden sonra yokuş aşağı iniyorBig Grin...

hem sık dişini gül abla iftara ne kaldıBig Grin
[/COLOR]
Ara
ROSE
ya ama ya iftar sorun değil acaip bi gün bugünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Big Grin
asıl önemli olan öğleden sonrası zaten bide akşam varrrrrrrrrrrrrrr pofffffffffffffffffffffffffffffff Big GrinBig Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 50 Ziyaretçi
  Tarih: 12-03-2024, 09:57 PM