Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:calis calis ama sinavlar bittiyse eger burdan biyere ayrilma hehehe öyle degilmi...sınawlar bitti açıqöğretim okuyorum bitti dimi ademöyle cnm
Garip Sohbetler
|
04-11-2007, Saat: 04:27 PM <
04-11-2007, Saat: 04:27 PM <
valla bana ne colaya karisir neden internete ama dedigim gibi bazenn
04-11-2007, Saat: 04:28 PM <
esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne o kıssyoq canım burdan geçti slm söyle d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sınawlar bitti açıqöğretim okuyorum bitti dimi ademöyle cnm [SIZE="3"]şuna bahh ben olmasam kim okutacak seni takip et biraz bak bidahakine sölemem[/SIZE]
04-11-2007, Saat: 04:29 PM <
Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bittiyse burdasiniz demektirr oleyyyyyyyyyyyyyy...kitaplar gelene kadar burdayım Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bittiyse burdasiniz demektirr oleyyyyyyyyyyyyyy... [COLOR="Purple"][SIZE="3"]nehir noluyo coşmuş gibi bi halin war sewinme boşa ders çalışacak o[/SIZE][/COLOR]
04-11-2007, Saat: 04:30 PM <
esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şuna bahhhahahah kayıt yenilemeyi söylemeseydin giremicektim sınawlara saol sınawlara rızayla gitcez oda açıqtan okuo
04-11-2007, Saat: 04:32 PM <
esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nehir noluyoevtkaitaplarda gelirse 2 ay fln giremicem d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hahahah [SIZE="3"][COLOR="Purple"]bende fatoşu alırım arabayla gideriz siz rızayla arkada bizde aşkımla önde [/COLOR][/SIZE] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 67 Ziyaretçi