grafisercan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kaderr Demeee Kader değil yaşamak bu masal değilllllllllllllllllllllhoşgeldin
Garip Sohbetler
|
04-11-2007, Saat: 05:06 PM <
04-11-2007, Saat: 05:07 PM <
esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:alıcam alıcam yalan sölüyoalmaz kız bir ay oldu daha bana almadı grafisercan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kaderr Demeee Kader değil yaşamak bu masal değilllllllllllllllllllll [COLOR="Purple"][SIZE="3"]söyle söyle devam et bu ne güsel bi ses böle[/SIZE][/COLOR]
04-11-2007, Saat: 05:08 PM <
yaaaa demek öyle, ademm ne diyo bu özge...dogrumu yaniiii...
d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:almaz kız bir ay oldu daha bana almadı [SIZE="2"][COLOR="Purple"]unuttum ben onu hem babam gelmişti o zaman kafamı karıştırdı:yikildim: [/COLOR][/SIZE] Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaaaa demek öyle, ademm ne diyo bu özge...dogrumu yaniiii... [SIZE="3"][COLOR="Purple"]külliyen yalan sümmehaşa yaparmıyım öle şey[/COLOR][/SIZE]
04-11-2007, Saat: 05:11 PM <
Xx-nehir-xX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaaaa demek öyle, ademm ne diyo bu özge...dogrumu yaniiii...doğru kısgün sayıyorum dermişim
04-11-2007, Saat: 05:12 PM <
dogru dogru yapmazsinnn senn....iftira valla...kiz iftirami attin yoksa buna...
04-11-2007, Saat: 05:12 PM <
esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:unuttum ben onuo zaman konuşmuyoduk küsmüştük yeni barıştıq ondan dimi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 12 Ziyaretçi