eminmisin son kararınmı bak ii düşün
gel tanışak
gel tanışak
Her telden ordan burdan
|
10-27-2007, Saat: 03:26 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:naz'ın benle konuşmamasınıaaa murat ben onaylamadım ki kim söyledi yani Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam nazcığım cok saol ama bu cok zormus yaa bende basıt bır sey sandım of yaa sıdı dısrı kım cıkcakk alah kahretsınn!! adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oldu sen nie bakmıyom hem sen git bak bizdende slm söyle konulara ben iki gündür burdaım onlarca konum var sendende beklerik:yikildim: !!naz!! Adlı Kullanıcıdan Alıntı: emınımkı oyledırr neyse umrumda degıl zatenn... sanırım sen alındın bana ama ben hep gırgır muhabet olsun diye öyle yazmıştım konuşmak istemiyorsan sen bilirsin
10-27-2007, Saat: 03:27 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oldu sen nie bakmıyom hem sen git bak bizdende slm söyle konulara:yikildim::yikildim::kop::kop: MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eminmisin son kararınmı bak ii düşün olur adres alıyım ama yakın bi yerler olsun
10-27-2007, Saat: 03:28 PM <
!!naz!! Adlı Kullanıcıdan Alıntı: cok saol ama bu cok zormus yaa bende basıt bır sey sandım of yaa sıdı dısrı kım cıkcakk alah kahretsınn!!nazcığım en kolayı bu canım dışarda neyapacanki anlamadım |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|