MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben iki gündür burdaım onlarca konum var
sendende beklerik:yikildim:
bence beklemeyin konular benim ilgi alanıma şuan girmiyor ama bakarsın bir ara eklerim bişeyler
Her telden ordan burdan
|
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben iki gündür burdaım onlarca konum var bence beklemeyin konular benim ilgi alanıma şuan girmiyor ama bakarsın bir ara eklerim bişeyler MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:köşeyi dönünce sağdayım yakamda karanfil var karanfil nasıl bişey oluo bi tarif alıyım adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sanırım sen alındın bana ama ben hep gırgır muhabet olsun diye öyle yazmıştım konuşmak istemiyorsan sen bilirsin ya sala ben boyel konusrumm turkıyedekı ılk tartısmamm : !!naz!! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya sala ben boyel konusrumm turkıyedekı ılk tartısmamm : ben sallarımda önemli olan senin sallaman desene yine bi ilke imza attım MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tarif edilmes yaşanır ağlaya ağlaya gitmeler sana adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben sallarımda önemli olan senin sallaman desene yine bi ilke imza attım eııı etınnn haa: MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı: gitmene bişey dememde ağlamaya devam et |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|