esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne yani benimde sitem sayılır orasıkendine pay çıkarmasan ölürsün
hem o daha burada çömez:yikildim:
sende yeni geldiğinde çömezdin hatırlatayım
Garip Sohbetler
|
04-12-2007, Saat: 12:06 PM <
esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne yani benimde sitem sayılır orasıkendine pay çıkarmasan ölürsün sende yeni geldiğinde çömezdin hatırlatayım
04-12-2007, Saat: 12:07 PM <
Deniz Kıyısına teşekkürler cevabı öyle bi yapıştırdı ki Adem in susması gereken yerde hala devam ediyor tabi o yüzsüzlüğünden bu arada Adem bi site kuruver be benin sayılırla kalmasın
d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bugün doğumgününmü,öyleyse doğumgünün kutlu olsun bağımlılık diyosan artık çok geç bi giren bi daha çıkamıyo [COLOR="Purple"][SIZE="3"]bunun kanı bozuk özge bağımlı felan olmaz bi çeşit bu çocuk çözmek için aeinstainı çağırmak lazım doğru yazdım dimi[/SIZE][/COLOR]
04-12-2007, Saat: 12:09 PM <
Deniz kızına tekrar teşekkürler hadi Adem e de teşekkür edeyim bari doğum günümü kutladığınız için bi bağımlılık daha kazandık hadi hayırlısı
04-12-2007, Saat: 12:10 PM <
esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bunun kanı bozuk özgene yazdığını anlamadımki doru diim
[COLOR="Purple"]şuna bahh
önüne gelene tşk ediyo[/COLOR]
04-12-2007, Saat: 12:11 PM <
sedatozaltan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Deniz kızına tekrar teşekkürler hadi Adem e de teşekkür edeyim bari doğum günümü kutladığınız için bi bağımlılık daha kazandık hadi hayırlısısen ademe bakma yüzsüz jojuk o inş buranın bağımlısı olursun sizin gibi gençleri duygusuzda görmek isteriz
04-12-2007, Saat: 12:12 PM <
esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şuna bahhtşk butonuna basmıo ya yürekten tşk edio senin gibi msn de bana tşk et die yalwarmıo:yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|