My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Seri katiL'im Sana Göre öyLeyim haLa öLdüremedin ama
Bu gidi$Le ben Kendim öLücem :yikildim:
saqıN ha !
Canı Sıkılanlar
|
12-12-2008, Saat: 01:27 PM <
My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Seri katiL'im Sana Göre öyLeyim haLa öLdüremedin ama saqıN ha ! SheKer|BisHe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saqıN ha !Siz'in öLdüreceginiz Yok Nap'im bu gidi$Le Kendi eceL'imLe öLücem My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Karizma'N çiziLdi be Kafana Sık :yikildim:çok memNun kalIrsın öle bişe Yapmıcam xD
12-12-2008, Saat: 01:30 PM <
My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Siz'in öLdüreceginiz Yok Nap'im bu gidi$Le Kendi eceL'imLe öLücem Cxxxxxxx sana biŞe oLmas cilghin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok memNun kalIrsın öle bişe Yapmıcam xDHadi be canLı bomba'Ların Yuz karası :yikildim: SheKer|BisHe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Cxxxxxxx sana biŞe oLmasSenin Gibi bir Dua'cım oLursa bi$ey oLmaz bana :yikildim: My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hadi be canLı bomba'Ların Yuz karası :yikildim:baK qaza qelirim . yanInda Patlatırım :kizgin: cilghin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:baK qaza qelirim . yanInda Patlatırım :kizgin:C4 müsün Sen :yikildim:
12-12-2008, Saat: 01:36 PM <
My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Senin Gibi bir Dua'cım oLursa bi$ey oLmaz bana :yikildim: iLtifat mı ettiN hakaret mi annamadım beN ? |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|