SheKer|BisHe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SöLemicam hıhBenim bir Adım var Diye, Nutuk atma bir daha
Sayın, Bayan.. :yikildim:
Canı Sıkılanlar
|
SheKer|BisHe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SöLemicam hıhBenim bir Adım var Diye, Nutuk atma bir daha Sayın, Bayan.. :yikildim:
12-13-2008, Saat: 12:00 PM <
My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Benim bir Adım var Diye, Nutuk atma bir daha Nutuq atmıom beN beNim adım var inanMıosan sıLa ablama sor
12-13-2008, Saat: 12:00 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bence de söleme :yikildim: Tmm sıLa ablam SheKer|BisHe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nutuq atmıom beN beNim adım var inanMıosan sıLa ablama sorSıLa abLası Bunun Adı mı var :yikildim:
12-13-2008, Saat: 12:06 PM <
My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SıLa abLası Bunun Adı mı var :yikildim: hııhHh ! SheKer|BisHe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hııhHh !Aa Biraz Önce ki Sayın, Bayan'da Nerden Çıkdı Seri katiL'im
12-13-2008, Saat: 12:09 PM <
My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aa Biraz Önce ki Sayın, Bayan'da Nerden Çıkdı İstifa ettim katiL deiLim ! SheKer|BisHe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İstifa ettim katiL deiLim !heLe Biraz Önce ki 'of'Ların Benim Için Miydi 1 öLdüremedim diye
12-13-2008, Saat: 12:13 PM <
My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heLe Biraz Önce ki 'of'Ların Benim Için Miydi of'Layan sıLa ablam karıstırıOsun |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|