SheKer|BisHe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:of'Layan sıLa ablam karıstırıOsun
of'layan benim evet karıştırma lütfen :hayir:
:yikildim:
Canı Sıkılanlar
|
SheKer|BisHe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:of'Layan sıLa ablam karıstırıOsun of'layan benim evet karıştırma lütfen :hayir: :yikildim: SheKer|BisHe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:of'Layan sıLa ablam karıstırıOsuno oLsa biLe, mesLek'i Kârizma'N çiziLdi :yikildim: sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:of'layan benim evet karıştırma lütfen :hayir:Sende Zaten ben degiLim DemezSin + Hep onu Savun :yikildim:
12-13-2008, Saat: 12:17 PM <
My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o oLsa biLe, mesLek'i Kârizma'N çiziLdi :yikildim: Umrumda biLem deiL
12-13-2008, Saat: 12:17 PM <
My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sende Zaten ben degiLim DemezSin beNi savuncaK taBe qimi savuncak basKa SheKer|BisHe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Umrumda biLem deiLöLdüremedigin Tek Ninjâ oLarak, Tarih'e Adım AttIm ve... Yürüy0ruuuuum:yikildim: SheKer|BisHe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:beNi savuncaK taBe qimi savuncak basKaSende Sanki Süt'ten Çıkmı$ ak'sınn
12-13-2008, Saat: 12:20 PM <
My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:öLdüremedigin Tek Ninjâ oLarak, Tarih'e Adım AttIm TakıLda düŞ
12-13-2008, Saat: 12:21 PM <
My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sende Sanki Süt'ten Çıkmı$ ak'sınn 1. si ak deiL akkaşıq 2. si de öLeyim ebeT hııhh ! |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|