Napionuz HisssSsSsSsssttttttt
Gündüzcüler Bölümü
|
Umbalanced Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HaLısın Maviprens. Efkar yağıyor şehre duyuyormusun gözlerimizde bir hüzün var inceden ağlamak bir ritim halinde göz bebeklerimizde sende bu şarkıyı mırıldanıyormusun bilmem ki bu yalnızlık nereden gelir nereye gider ben ne efkarlar gördüm ne anlatılmaz kederler ama inan MaviPrense hiç birşeye değişilmez tatlı sessiz gülümsemeler
hayat kıyısına itiyor beni
gece başka gündüz başka nur ve karanlığın sembolü yanı acı çekmesini bilirim ve susmasını umutsuzluk umuda açtı çiçeklerini hudutlarım kapandı aynalara leyla oldu her sevincimin yüklemi zamanın bir akrep olduğunu sokaklardan eylemlerden öğrendim seraptır ya da hüzün belki de erdemdir sevgi dediğimiz şey..................
taze bir tohumdur umut
hani sessizce yüreğimize ekip büyümesini düşlediğimiz geceler karanlıktır bilirim ama güneşin doğmadığı sabahı henüz görmedim alıştırma kendini hüznün kaypak yanlızlığına umutlarla yeşermiş bir tohum at ruhunun köşe başına bekle ve içinde doğan umudu umutsuzlara aşıla... speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: KıjıKSın Sen KıJık memnun oldum bende Şamil dedim ya
04-16-2008, Saat: 03:58 PM <
bende bu 4 lükle kaynıyım araya
gemi gelir düttürür düdüğünü ötürür şu zamane kızları bir sakıza ötütrür kutusuylan alim yavrummmm nasılsınız :? Umbalanced Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yenemuko senin adın Kıjık Şamil mi? yoo deil onuda nerden icabet ettirdin
Walla öyle bi şey yazmışın ki çikita,
ne yazsam yanLış oLur....................... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gececiler Bölümü | Leader | 4,225 | 96,375 |
05-07-2021, Saat: 11:56 PM Son Yorum: badelie |
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi