Hasretle Doluyum Hazanda Mevsimler Hicranlar Bitmiyor Kullendi Alevler Vuslatim Nerede Yuregim Ahinler Aradigim, Yandigim, Kandigim, Sevdigim Sensin.
İçinizden Geçen Güzel Cümleler
|
06-13-2009, Saat: 11:28 PM <
Ağlama .. Son bulsada bizlik ağlama yürek yaram .. yanar içim sana gitmiş olsanda..
Nerede Kaldi O Mutlu Gunler? Nerelere Kayboldi!
O Sevincler, O Gulusler. Varsa Eger Sende Bu Sevgi, Varsa Eger Yureginde O Alev, Yaklas Yanima Ver Elini, Hasret Birakma Beni.
Nerdesin Guzelim, Nerdesin? Muhtacim Simdi Sana Gelsene. Hayallerimden Bile Uzak Yerdesin, Muhtacim Simdi Sana, Gelsene!
Bedava yaşıyoruz bedava !
Tekme bedava tokat bedava küfür bedava İyi niyet tatlı söz değil ama Cop bedava ( eylemlere çok gülerdim de bazen ) R. Ercan
Firtinalar Kopar Her Gece, Her Gece Bu Saatlerde, Bu Saatlerde Derin Bir Yalnizlik Coker Uzerime, Masum Bir Cocuk Gibi Suskun, Ama Bir Kabus Gibi Uyanilmasi Zor, Vazgecilmesi Imkansiz, Bir Hayal Oldun Sen Ellerimde.
Yaşamaktan bıkmışım bunalmışım.
Hiç bir şey artık zevk vermiyor . Ağlamaya öylesine alışmışım ki Gülmek beni artık güldürmüyor Bir R. Ercan daha
Aklimdan Cikmiyorsun, Sensiz Bombos Bu Hayat, Susma Oyle Ne Olur, Bana Kendini Anlat.
(Ç)alıntı sözler mi yazcaz buraya kendi sözlerimizi mi ya
ona göre kopyala yapıştır yapayım bende he |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Güzel Bir Söz.... | isimyoq | 4 | 716 |
04-14-2022, Saat: 08:34 PM Son Yorum: wildfang |
|
Güzel söz..6 | Liseli_kız | 1 | 435 |
04-12-2022, Saat: 05:18 PM Son Yorum: wildfang |
|