_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşbuldumBahane'ye bak Seni aLbeni yarı$masına katıLsana Yha
sadece canı sıkılanlarda durmuyorum o yüzden
Hep aynı bahane'Ler
Canı Sıkılanlar
|
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşbuldumBahane'ye bak Seni aLbeni yarı$masına katıLsana Yha Hep aynı bahane'Ler My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bahane'ye bak Seni aLbeni yarı$masına katıLsana Yhabenim bahanelere ihtiyacım yok gercekler bunlar isteyen inanır istemeyen yol alır .. My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neyLe Gider ayak mı yOO bi yere Gittiqimiz yok xD _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pehAvataR'ımdan Öte..Bir Çok $eyi Takip Ediyosun Sen _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim bahanelere ihtiyacım yokLahn Ikinizde, Hem yazar Hemde, feLsefe Yapar oLmu$sunuz Yha, 1 Gun'de Ne Çabuk degi$diniz Fark Etmemi$im bunLarı cilghin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yOO bi yere Gittiqimiz yok xDHani benimLe her yeR'e geLirdin My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:AvataR'ımdan Öte..Bir Çok $eyi Takip Ediyosun Sentakip edilcek bişey yok gözümün önnde duruyo zaten hem gösterilmek amaclı koyulmş dmi oraya bende ilkesine uyup bakıyorum işte mutlu ol _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:takip edilcek bişey yokZaten Sen Ne zaman, kabuL ettin ki anca Laf yaparsın. Çenesi dü$üüüüük Beni'de Siz'e Benzettiniz zatéN |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|